מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יום 6 להחזרת עוברים-עזרה דחופה!מיכל08/11/2009
התחלתי לדמם ולכן הרופא שלח אותי לבדיקות.
מצ"ב התשובות:
E2- 417
פרוגסטרון 33.6
מה זה אומר??
אני במחזור? יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאלה
ד''ר דוד ישי08/11/2009זה אומר שבייצת . להערכתי עדיין לא בוסת. יש סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת זריקת גסטון
דניאלה09/11/2009דבר ראשון, תודה על תשובתך.
הרופא אמר לי לקחת 3 ימים זריקת גסטון.
האם הזריקה תגרום להשתשרות העוברים? או שאם הם לא השתרשו עד עכשיו, הם כבר לא ישתרשו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי09/11/2009הגסטון יכול לשפר את הסיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך המהירות :)
מיכל09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה ומחזור
מיכל12/11/2009שלום,
אני מקבלת שני אנדומטרין ביום +זריקת גסטון יום כן יום לא.
מחר זה שבועיים מיום השאיבה (30/11). ההחזרה הייתה ב 2/11.
במידה ולא נקלטתי, האם אני אקבל מחזור או שעם התמיכה הזאת אני לא אקבל ואקבל רק כשאפסיק את התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
עדי12/11/2009אני לא קיבלתי מחזור למרות שלא הייתי בהריון ולקחתי כתמיכה רק 2 אנדומטרין ליום ולאחר בדיקת דם ביום ה-12 מההחזרה שלצערי היתה שלילית הפסקתי עם האנדומטרין ורק לאחר 3 או 4 ימים קיבלתי.
תהיי אופטימית ותעדכני אחרי הבטא. מחזיקה לך אצבעות שתהיה חיובית.
ואגב, עשיתי IVF אחד כלומר עם שאיבה ועוברים טריים ולא היה הריון ובביוץ שלאחר המחזור כבר החזירו לי מוקפאים ואחרי 3 ימים מההחזרה היה לי מעט דם והפרשות חומות כמה ימים וזה כנראה היה מהשתרשות העובר כי היה הריון אז תהיי אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
מיכל13/11/2009תודה על התמיכה.
כמובן שאנסה להיות אופטימית.
בפעמיים הקודמות לקחתי רק אנדומטרין (בלי גסטון) וקיבלתי את המחזור עוד לפני בדיקת הבטא.
מקווה לבשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי13/11/2009בד"כ המשך התמיכה דוחה את קבלת הוסת למרות שאין הריון , כמובן עד גבול מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא- 147.5
דניאלה15/11/2009שלום,
אני 13 יום אחרי החזרת עוברים טריים.
הביטא היא 147.5.
האם התוצאה טובה?
אני מזריקה גסטון יום כן, יום לא. האם אני אצטרך להמשיך להזריק גסטון גם במהלך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי15/11/2009התוצאה טובה מאד . את צריכה להמשיך את התמיכה עד שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)