מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דר' קול אמר שהיו 100% הצלחה באלישעאינה09/11/2009
לטל: לי נאמר על ידי דר' קול שבשני המחזורים הראשונים של הבאת טריים מקייב היו 100% הצלחה. גם %90 או 80% זה יפה מאד כי באסותא גם משיח וגם שוקי דור מדברים על 40% בתרומת בייציות בנסיעה לקייב וזה הבדל גדול מאד וגם לא צריך לנסוע באלישע כי מביאים לשם את העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 100%
פרופ' שחר קול09/11/2009אין דבר כזה 100% הצלחה...
כל מחזור החזרה על בסיס עוברים טריים נותן 50%+ סיכוי להריון.
לא משנה אם ההחזרה הטריה מבוצעת בקייב, או בישראל, כל זמן שהעוברים מועברים בצורה נאותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובדות (100%) מול סטטיסטיקה (50%)
אינה09/11/2009אם במסלול אלישע העבודות הם שעד עכשיו היו אחוזים מאד גבוהים של הריונות, למה להניח שבעתיד יהיה 50 אחוז לפי הסטטיטיקה? ההגיון שלי אומר שהסטטיסטיקה בטח חושבה לגבי ממוצע של הרבה מקומות ויחידות: חלק מהם בעלי הצלחות גבוהות וחלק מהם בעלי הצלחות נמוכות, ו50 אחוז זה הממוצע. לכן יתכן ואפילו סביר שאם באלישע מדובר על בין 80 ל100 אחוז הריונות במחזורים הראשונים צריך לעשות סטטיסטיקה חדשה לגבי אלישע בלבד. אני באופן אישי מעדיפה להסתכל על עובודת ולא על חישובים סטטיסטיים שאני לא יודעת איפה ומי חישב אותם ומתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/11/2009יש להסתכל על הממוצע לאורך זמן רב. ניתן לדבר על הממוצע רק לאחר שיתקבלו הנתונים ממאות רבות של מחזורים. עד אז יש לצפות לתנודתיות בתוצאות הנקודתיות (מחזור טיפול מסוים).
על סמך הנתונים מיחידות רבות בעולם, ניתן להעריך כי הממוצע המבוסס על מחזורים רבים יתכנס לסביבות 50% הריון למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)