החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים
    גלית
    09/11/2009

קיבלתי תכנית טיפול להחזרת עוברים מוקפאים והתכנית כוללת הזרקת מנוגון החל מהיום השלישי, בהמשך צטרוטייד למניעת ביוץ ולבסוף דקהפפטיל לגרימת ביוץ. זהו מחזור טיפול שני שלי, כשבראשון קיבלתי פיוריגון, דקהפפטיל למניעת ביוץ ואוביטרל לגרימת ביוץ. במחזור הקודם קיבלתי גירוי יתר שחלתי מאוד קשה ולכן הוחלט להחליף את הטיפול (הטיפול הראשון הצליח, הוחזרו שניים ונקלטו שניהם, אולם היתה לידה מוקדמת). נאמר לי בעבר שאם אצטרך לעשות החזרה בלבד ללא שאיבה, הטיפול יהיה פשוט יותר ולא יכלול זריקות אלא כדורים כמו גלולות. האם זה נכון? האם יש כדורים שיכולים להחליף את הטיפול לפני החזרה? האם הטיפול שנתנו לי אכן לא יגרום לגירוי יתר? ומדוע בעצם צריך טיפול כשיש עוברים מוקפאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    09/11/2009

התכנית שקיבלת אינה ברורה לי.
    אפשר לתכנן מחזור הפשרה על בסיס תרופות הניתנות בכדורים ("כמו גלולות"), ללא השפעה על השחלות.
    מציע לשוחח עם רופאי היחידה ולקבל הסבר לתכנית המוצעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו