שתי שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    אני
    09/11/2009

אולי קצת הזויות, אבל מטרידות אותי...

1. ב- IVF- ממליצים מהגבר להימנע ממתן זרע עד 3 ימים לפני השאיבה (היום בו הוא נותן את הזרע לטובת ההפרייה). הטיפולים וההורמונים לא גורמים לי לרצות, במיוחד בימים בהם הבטן מתחילה להתנפח מזקיקים, לקיים יחסים כמה ימים לפני השאיבה... האם חשוב שהוא לא יתנזר מעל תקופה מסוימת או שבכל זאת כדאי שהוא "ישפוך" זרע, גם אם לשוא, כמה ימים לפני הטווח של שלושת הימים האלה...?

2. האם בכל זאת (היה ויש לי כוח)- קיום של יחסים כשלושה ימים לפני הביוץ המשוער (שלמעשה יודעים אותו במדויק בגלל האוביטרל)- קיום יחסים יכול להעלות את הסיכויים להריון או שביום השאיבה יישאבו כל הביציות ואין משמעות או סיכוי כלל שאחת תיקלט מהזרע שנשאר שם (הבנתי שהוא יכול לחכות 72 שעות...)

תודה על עבודת הקודש שלכם פה וסליחה אם השאלות קצת מוזרות, אבל אחרי שנתיים של נסיונות מכל הסוגים- אני קצת מיואשת ומחפשת במה אפשר לשפר...

הרבה תודה,

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה שדולגתי- לתשובתכם אודה

אני
    10/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

פרופ' שחר קול
    10/11/2009

1. לא ממש עקרוני. עשו מה שנוח. לא ישפיע על תוצאות הטיפול.
    2. קיום יחסים לא ישפיע על הסיכוי להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו