לד"ר ישי המדהים!!! ופ' מרתה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי המדהים!!! ופ' מרתה
    לירוני
    13/11/2009

שלום,
    שמי לירון אינני יודעת אם אתה זוכר אותי אבל לפני 10 חדשים בערך עשית לי החזרה של שני עוברים מקסימים אשר שוכבים לידי כרגע בעריסות בן ובת. לשמחתי כמו שהחזרת אותם כך גם הוצאת אותם גדולים ויפים לפני כחודש בבי"ח כרמל.אז הגעתי ללידת תאומים עם מנחי ראש ראש לידה שהתפתחה בצורה תקינה הגעתי לפתיחה מלאה אך המוניטור של הבן היה לא ראקטיבי והתמהמהו עם ההחלטה ם להכניס אותי לקיסרי חירום. למזלי הקפיצו אותך בערב שישי (כנראה מארוחת ערב ולכן אני חייבת לך ארוחה:-)) ואתה הכרעת את הכף ובדיקה שלך הראתה שעלה לי החום באופן פתאומי ומייד החלטת על קיסרי. צוות שלם של רופאים התמהמה ואתה החלטת. איננטי יודעת מה היה קורה לעובר הזכר אם לא היית מגיע אז פשוט רציתי לאמר תודה. תודה על הכל על היחס החם למרות שלא הייתי מטופלת באופן פרטי תמיד חייכת ועזרת!!!!
    נתראה בהחזרה הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי המדהים!!! ופ' מרתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללירון

לימונית
    14/11/2009

היי לירון,

מזל טוב לך על התאומים!!!
    איזה כיף לך שזכית להחזרה ולידה על ידי ד"ר ישי, שכמו שכתבת, תמיד עושה את עבודתו מכל הלב, עם חיוך ושלוה ויחס, כאילו אנחנו מטופלות פרטיות שלו. מאחלת גם לעצמי החזרה ולידה על ידי ד"ר ישי המדהים והמקצועי, שהציל לך כנראה את הילד.

מאחלת לך שתהני מגידול הילדים.

לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו