מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול ראשוןרונית14/11/2009
אני מתחילה החודש טיפול IVF רציתי לשאול עם קיבלתי ו וסתו, וביום הראשון לא היה לי דימום והדימום התחיל ביום השני אז זה בסדר עם היום אלך להזריק את הזריקה הראשונה דקפפטיל
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ראשון
פרופ' שחר קול14/11/2009כנראה שכן, אך תמיד רצוי לוודא תקינות הורמונלית לפני תחילת הזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פוריות
רונית19/11/2009הי
התחלתי להזריק את הדקפפטיל אני כבר ביום ה- 6 של ההזרקה ההיתי צריכה להתחיל כבר לשלב את הגונל F אבל לפי בדיקות דם שאני מבצעת נמצא כי הפרוגסטון שלי גבוה מה זה אומר?
האם זה מעכב לי את התהליך
אשמח לקבל תגובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/11/2009יתכן והטיפול עם דקפפטיל החל בשלב הלוטאלי המאוחר של המחזור הקודם, וגרם לגירוי הגוף הצהוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לטיפול IVF
רונית28/11/2009הי
אני עדיין עם הזריקות דקפפטיל וגונל F
ביצעתי אולטרסאונד ראשון הכל היה תקין אבל עדיין לא מוכנה לשאיבה
רציתי לדעת
את השאיבה עושים ביום הביוץ או שזה לא קשור כי לדעתי אני קיבלתי ב 13.11 התחלתי את הזריקות מה 14 לחודש הזה וביום 25.11 שזה היום ה 13 לאחר המחזור היה לי ביוץ וגם ב 26.11 וב 27.11 הרגשתי אותו
רציתי לדעת מה זה אומר?
ולמה מחכים כדי לבצע את השאיבה?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/11/2009לא קשור למועד המחזור אלא להתפתחות הזקיקים בשחלות. מחכים לזקיקים של 17 ממ ומעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
רונית07/02/2010הי
ב 4.12 כתבתי לכם והיום אנחנו ב 7.2 ולא חזרו אלי בכלל הטיפול הראשון נכשל ועכשיו אני מחכה
להחזרת מוקפאים אני כרגע ללא שום זריקות ומחכים לביוץ אני כבר ביום ה -19 שאחרי הווסת
איך ממשיכים מתי יהיה אפשר להחזיר לי את המוקפאים אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
רונית30/11/2009היום ההיתי באולטרסאונד + בדיקת דם ונאמר לי שיצא לי הורמונים גבוהים בדם לא אמרו לי איזה הורמון גבוה כי זימנו אותי שוב לבדיקת דם ואולטרסאונד היום אני נמצאת ביום ה 18 שאחרי הוסת
האם יש מצב שהם פיספסו לי את יום הביוץ? כי ככה נראה לי,
איך ממשיכים?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לטיפול
רונית04/12/2009ההיתי בבדיקת דם נוספת ואולטרסאונד ביום ג' וביום חמישי כבר הזמינו אותי לשאיבה
שאבו לי 5 ביציות לגבי ההחזרה צריכים לחזור אלי
בנתיים נתנו לי להתחיל באנדומיטרין רציתי לשאול האם יש תחליף לזה אולי כדור?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)