לד"ר שחר קול בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר שחר קול בבקשה
    שיר
    15/11/2009

עברתי שאיבה והחזרת שני עוברים,ב14 וב16.10 קיבלתי וסת ב3.11 הטיפול לא הצליח.מתי עליי להתחיל דקפפטיל?בדרך כלל המחזור שלי כל 18\19 לחודש אבל הפעם אחרי הטיפול קיבלתי ב3.11 אנא אמור לי מתי להתחיל דקפפטיל?זו התוכנית ולאחר מכן במקביל יתנו לי מונוגון?אז מתי להתחיל את הדקפפטיל לפי המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שחר קול בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זאת אומרת

שיר
    15/11/2009

כל18 לחודש זאת אומרת בתאריך 18.8 19.9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר שלום

פרופ' שחר קול
    15/11/2009

יש לעצור רגע, לחשוב שוב על המחזור שהיה, ומה התכנית להמשך.
    אולי עדיף פרוטוקול אחר?
    אולי יש עוברים קפואים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתגובתך..

שיר
    16/11/2009

עד עכשיו לא הבנתי מה זה פרוטוקול ארוך או קצר?יש אחד מוקפא שנשאר אולם הרופא טוען שיש לעשות שאיבה בתהליך חדש של דקפפטיל ולאחר מכן להוסיף את המונוגון כשהפעם 3 אמפולות במקום 2 כדי לשאוב יותר בין 10 ל20 ואז להחזיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו