מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול כושלקאר15/11/2009
אני בת 26 ועברתי החודש האחרון מחזור של ivf שנכשל לדעתי טיפול שעשינו בגלל בעיית זרע מורפולוגיה 1 אחוז שכל שאר הפרמטרים טובים נשאבו רק 10 ביתיות שמתוכן הצליחו להפרות רק 4 שניים הוחזרו שהצליחו להפוך ל 3 תאים והשניים האחרות לא צלחו להקפאה אני במצב של דיכאון מאד קשה שלא נישארו לי גם מוקפאים ואני צריכה את כל התהליך עוד פעם אני לא מבינה איך בחורה צעירה בגילי זה קורה לה ואולי בגלל טיפול לא נכון וזה מאד מייאש למה זה קרה והאם זה נחשה לכישלון ואיך מסיקים מזה שבפעם הבאה זה לא יקרה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כנסי -}
תותית15/11/2009שוב היי
מאוד נוגע לליבי מה שרשמת על הכישלון וכך תעיד כל אחת מבנות הפורום
כי מי כמונו יודעצ מהי אכזבה
אבל הכי חשוב ובאמת הכי חשוב זה לא להרים ידיים בייחוד עכשין אל תאמרי נואש את רק בת-26
שימי על פניך חיוך רחב ועיברי זאת בשלום
אני בת 35 ועוד עוברת את התהליך לא אמרתי דיי ולא נואש
מי כמונו לא רוצה איזה זאטוט שיתרוצץ לנו בין הרגליים
יש לך הזדמנות את צעירה תעברי עוד טיפול וזה יצליח אל תפסיקי בייחוד עכשיו
המשיכי לעשות ולקוות וב"ה זה יבוא :-))))
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
קאר15/11/2009תודה על המילים החמות ושיהייה גם לך 1000 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורפולוגיה גרועה של הזרע ניתן לשפר
דניאלה15/11/2009המורפולוגיה של הזרע של בן זוגי היתה 1%. עקב כך הוא התחיל דיקור ותרופות סיניות. לאחר מספר חודשים של דיקור ותרופות סיניות הזרע השתפר בצורה משמעותית, בערך 5% מורפולוגיה.
בנוסף, ניתן להעזר במרפאה של פרופסור בר טוב כאשר הזרע במצב מאד קשה. בר טוב בורר את הזרעים הטובים ומגדיל את סיכויי ההפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעניתי
קאר15/11/2009דילגו עלי הרופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום my baby
ד''ר דוד ישי15/11/2009אני לא יודע איזה מינון קבלת , אבל מבחינתי , לטיפול ראשון , 2 עוברים בני 3 תאים זה ממש לא כשלון. אני מקווה שהיאוש שלך קצר וזמני , כי בטיפולים מסוג זה מצליחות רק נשים שיש להן אמונה , תקוה וסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לונה
ד''ר דוד ישי16/11/20092 עוברים זה בהחלט לא כשלון , גם אם לא תהרי החודש. אני לא יודע איזה מינון של הורמונים קבלת בטיפול הנוכחי . יתכן שעם מינון גבוה יותר יהיו לך יותר ביציות ויהיו גם עוברים להקפאה. כך או כך , הצלחת הטיפולים של IVF היא כ 30% . חשוב מאד להתמיד ולא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
לירון17/11/2009מאמי אני בת 23 והתחלתי גם תהליך ההפריה ואני יותר צעירה ממך תתעודדי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)