טיפול כושל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול כושל
    קאר
    15/11/2009

אני בת 26 ועברתי החודש האחרון מחזור של ivf שנכשל לדעתי טיפול שעשינו בגלל בעיית זרע מורפולוגיה 1 אחוז שכל שאר הפרמטרים טובים נשאבו רק 10 ביתיות שמתוכן הצליחו להפרות רק 4 שניים הוחזרו שהצליחו להפוך ל 3 תאים והשניים האחרות לא צלחו להקפאה אני במצב של דיכאון מאד קשה שלא נישארו לי גם מוקפאים ואני צריכה את כל התהליך עוד פעם אני לא מבינה איך בחורה צעירה בגילי זה קורה לה ואולי בגלל טיפול לא נכון וזה מאד מייאש למה זה קרה והאם זה נחשה לכישלון ואיך מסיקים מזה שבפעם הבאה זה לא יקרה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כושל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי כנסי -}

תותית
    15/11/2009

שוב היי

מאוד נוגע לליבי מה שרשמת על הכישלון וכך תעיד כל אחת מבנות הפורום
    כי מי כמונו יודעצ מהי אכזבה
    אבל הכי חשוב ובאמת הכי חשוב זה לא להרים ידיים בייחוד עכשין אל תאמרי נואש את רק בת-26
    שימי על פניך חיוך רחב ועיברי זאת בשלום
    אני בת 35 ועוד עוברת את התהליך לא אמרתי דיי ולא נואש
    מי כמונו לא רוצה איזה זאטוט שיתרוצץ לנו בין הרגליים
    יש לך הזדמנות את צעירה תעברי עוד טיפול וזה יצליח אל תפסיקי בייחוד עכשיו
    המשיכי לעשות ולקוות וב"ה זה יבוא :-))))

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתותית

קאר
    15/11/2009

תודה על המילים החמות ושיהייה גם לך 1000 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורפולוגיה גרועה של הזרע ניתן לשפר

דניאלה
    15/11/2009

המורפולוגיה של הזרע של בן זוגי היתה 1%. עקב כך הוא התחיל דיקור ותרופות סיניות. לאחר מספר חודשים של דיקור ותרופות סיניות הזרע השתפר בצורה משמעותית, בערך 5% מורפולוגיה.
    בנוסף, ניתן להעזר במרפאה של פרופסור בר טוב כאשר הזרע במצב מאד קשה. בר טוב בורר את הזרעים הטובים ומגדיל את סיכויי ההפריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעניתי

קאר
    15/11/2009

דילגו עלי הרופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום my baby

ד''ר דוד ישי
    15/11/2009

אני לא יודע איזה מינון קבלת , אבל מבחינתי , לטיפול ראשון , 2 עוברים בני 3 תאים זה ממש לא כשלון. אני מקווה שהיאוש שלך קצר וזמני , כי בטיפולים מסוג זה מצליחות רק נשים שיש להן אמונה , תקוה וסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לונה

ד''ר דוד ישי
    16/11/2009

2 עוברים זה בהחלט לא כשלון , גם אם לא תהרי החודש. אני לא יודע איזה מינון של הורמונים קבלת בטיפול הנוכחי . יתכן שעם מינון גבוה יותר יהיו לך יותר ביציות ויהיו גם עוברים להקפאה. כך או כך , הצלחת הטיפולים של IVF היא כ 30% . חשוב מאד להתמיד ולא להתיאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

לירון
    17/11/2009

מאמי אני בת 23 והתחלתי גם תהליך ההפריה ואני יותר צעירה ממך תתעודדי בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו