טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולים
    מירב
    17/11/2009

שלום וברכה..
    אני לקראת הטיפול הראשון.. כרגע עושים את כל הבדיקות...
    ואני מתרגשת כ"כ... אם יש למישהי עצות וטיפים אשמח לשמוע...
    הטיפולים מתבצעים אצל רופא פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיקר - לדעת

מעיין
    17/11/2009

להתעניין ולא להתבייש לשאול את הרופא כל מה שאת רוצה וחשוב לך לדעת.
    גם ככה יש הרבה חוסר וודאות בכל התהליך - כמה שתדעי יותר זה יקטין את המתח.

ותזכרי שגם זוגות שאין להם שום בעיה יכולים לנסות 6 פעמים ויותר לפני שמצליחים :)

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכין את הבעל...

מייקי
    17/11/2009

היי מירב,
    ראשית המון בהצלחה אני בעיצומו של התהליך (גם טיפול ראשון), ממתינים בקוצר רוח לתשובה ב"ה חיובית, אך מוכנים לכל ומקבלים הכל באהבה.
    שאלת ואענה לך,
    לדעתי, מאוד חשוב להכין את הבעל, לי באופן אישי היה מאוד קשה ההתמודדות החדשה עם ההורמונים זה משלב מגוון רחב של תחושות שאת לא מכירה בכלל!
    כעס, קריזה על כלום, בכי בלתי מוסבר, חלושס כזאת פתאום, שמחה, צוחקת בהפרשי זמן הזויים..
    קיצור חגיגה שלמה ותפקידו של הבעל זה דיי: להבין ולשתוק הרבה.. וזה לא קל. אז פשוט לדבר הרבה ולהכין אותו...
    מעבר לזה, ממליצה מאוד על הפגנת אובר צומי לעצמך ולגופך לאורך כל התקופה. זה הזמן שלך!!
    התייחסי לעצמך ולגופך כאל מקדש.
    ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכין את הבעל...

מייקי
    17/11/2009

היי מירב,
    ראשית המון בהצלחה אני בעיצומו של התהליך (גם טיפול ראשון), ממתינים בקוצר רוח לתשובה ב"ה חיובית, אך מוכנים לכל ומקבלים הכל באהבה.
    שאלת ואענה לך,
    לדעתי, מאוד חשוב להכין את הבעל, לי באופן אישי היה מאוד קשה ההתמודדות החדשה עם ההורמונים זה משלב מגוון רחב של תחושות שאת לא מכירה בכלל!
    כעס, קריזה על כלום, בכי בלתי מוסבר, חלושס כזאת פתאום, שמחה, צוחקת בהפרשי זמן הזויים..
    קיצור חגיגה שלמה ותפקידו של הבעל זה דיי: להבין ולשתוק הרבה.. וזה לא קל. אז פשוט לדבר הרבה ולהכין אותו...
    מעבר לזה, ממליצה מאוד על הפגנת אובר צומי לעצמך ולגופך לאורך כל התקופה. זה הזמן שלך!!
    התייחסי לעצמך ולגופך כאל מקדש.
    ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב שמתחילה טיפול

פרופ' מרתה דירנפלד
    17/11/2009

בהצלחה מכל הלב
    טיפ:תמשיכי לבלות ולחיות כרגיל . לא לעצור דברים טובים שצריך לעשות לעצמך ולאחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו