מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום קל לאחר החזרת עוברים קפואיםשירה17/11/2009
שלום רב,
לפני כחודש עברתי שאיבה במהלכה נשאבו 25 ביציות. מתוך 15 עוברים הצליחו להפרות 13, מתוכם שניים הוחזרו לאחר 3 ימים, 8 לא שרדו עד היום החמישי, והשלושה שנותרו, הוקפאו.
לפני יומיים, עברתי החזרה במהלכה הוחזרו 3 עוברים קפואים.
היום הופיע דימום קל, עדיין לא מזכיר מחזור, אבל אני חוששת.
האם זה טבעי? מה זה יכול להיות?
תודה מראש!
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהיי אופטימית
עדי17/11/2009גם אני עברתי שאיבה והחזרה של טריים ולא היה הריון ואחרי הסקת התמיכה קיבלתי את המחזור ובביוץ שמייד אחריו הוחזרו לי מוקפאים על ביוץ טבעי ואחרי 3 ימים מההחזרה היתה לי טיפת דם והפרשות חומות במשך כמה ימים שפסקו והיה הריון אז כנראה שההפרשות היו מההשרשה, מאחלת לך שגם אצלך.
תהיי אופטימית, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
ד''ר דוד ישי17/11/2009דימום קל , 3 ימים אחרי החזרה הוא חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיי אופטימית
דניאלה18/11/2009גם לי התחילו דימומים 3 ימים לאחר החזרת עוברים.
לאחר מכן התגבר הדימום והרופא נתן לי זריקות גסטון.
הדימום כנראה היה מההשתרשות כי גיליתי שאני בהריון!
את חייבת להיות אופטימית ולחשוב מחשבות טובות.
בהצלחה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר החזרת עוברים קפואים
שירה19/11/2009היי דניאלה,
תודה על המענה.
אתמול אכן הרופא הוסיף לי זריקות של גסטון והעלה את מינון האסטרופם ובמקביל הורה להמשיך עם האנדומרטין.
הדימום נראה כי נחלש, אבל לעיתים חוזר ומפתיע.. אני ממש ממש מקווה שזה אכן סימן חיובי ושזוהי השתרשות.
מנסה להיות אופטימית עד כמה שאפשר ולהחזיק מעמד עד הבטא ביום רביעי הבא.
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה אצבעות ומחכה לעדכון!
דניאלה19/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר החזרת עוברים קפואים
שירה19/11/2009היי דניאלה,
תודה על המענה.
אתמול אכן הרופא הוסיף לי זריקות של גסטון והעלה את מינון האסטרופם ובמקביל הורה להמשיך עם האנדומרטין.
הדימום נראה כי נחלש, אבל לעיתים חוזר ומפתיע.. אני ממש ממש מקווה שזה אכן סימן חיובי ושזוהי השתרשות.
מנסה להיות אופטימית עד כמה שאפשר ולהחזיק מעמד עד הבטא ביום רביעי הבא.
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)