לד"ר ישי היקר - כאבים באזור השחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר - כאבים באזור השחלה
    לימונית
    20/11/2009

ד"ר ישי שבת שלום,

בימים האחרונים יש לי כאבים חדים בצדדים של הבטן התחתונה, בעיקר בצד שמאל, באיזור השחלה/חצוצרה.
    מדובר בכאב משמעותי, כאשר הכאבים באים בצורה של פולסים חדים ומופיעים גם בעת פעילות יומיומית וגם במנוחה - בישיבה ובשכיבה. בשחזור לאחור, ייתכן שזה התחיל בסמוך למחזור, לקראת סיומו.
    האם זה יכולה להיות דלקת בשחלה/חצוצרה? כיצד ניתן לאתר את זה? ומה ניתן לעשות נגד זה?
    (אני מניחה שזו לא בעיה של דרכי העיכול, כי לפני מספר חודשים עשיתי C.T בטן, ולא צוינה בעיה במערכת העיכול).

בתודה מראש
    וסוף שבוע נפלא,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לימונית

בתאל
    20/11/2009

זה מזכיר לי כאכים דומים בסמוך ואחרי המחזור זה היה לי כחודשיים ניסיתי להתעלם אך לבסוף אצלי זה התפרץ כדלקת באגן הרחם, ניזקקתי כשבועיים לאנטיביוטיקה ותודה לאל זה עבר גם אני עשתי סי טי ויצא תקין, אני ממליצה לך בחום לגשת לרופא נשים ולטפל בזה כל זמן שזה רק התחיל, רפואה שלמה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתי

לימונית
    20/11/2009

היי אתי,
    תודה על ההתייחסות ועל האינפורמציה.

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    20/11/2009

זו יכולה להיות דלקת . את צריכה להבדק ולעשות אולטרסאונד כדי לעשות את הבחנה. אם זו אכן דלקת הטיפול הוא אנטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו