זקוקה לעצה מכל מי שיכול/ה לענות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה מכל מי שיכול/ה לענות
    קרן
    20/11/2009

שלום לכולם,
    השאלה שלי מיועדת למי שיש לו עצה, היות ואני מאמינה שסביר שאף אחד מהרופאים לא עונה לשאלות בשישישבת.
    10 ימים אחרי החזרת 2 עוברים, ו-13 יום לאחר השאיבה, ביצעתי בטא. התוצאה היתה 25. למחרת, ביצעתי בדיקה ביתית. יצא חיובי (פס חלש).
    למעשה מחר הייתי אמורה לעשות בטא לפי הנחיות ביה"ח, אבל כוון שזה שבת, התכוונתי לעשותה ביום א'.
    הבעיה היא שכרגע החל דימום וכאבי מחזור.
    מה לעשות? האם יש טעם לנסוע למיון ואולי להציל משהו, או לחכות ליום א'?
    האם קרה למישהי דבר דומה?
    האם היה הריון בכלל?
    אני מאוד מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה

פרופ' שחר קול
    20/11/2009

ביקור במיון לא יציל דבר.
    לא ברור איזה תמיכה לוטאלית קיבלת.
    סביר לחכות ליום א .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה לוטאלית

קרן
    21/11/2009

שלום ד"ר,
    האם אתה מתכוון לאנדומיטרין? אם כן, אז אני מקבלת 2 ביום...
    האם יש טעם עד יום א' לקחת 1 נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

בתאל
    21/11/2009

מאוד תלוי מתי קיבלת את האוביטרל/פרגניל כי בזריקות אלה קיים הורמון ההריון ולכן צריך להמתין כשבועיים מאז שלוקחים אותם, אם אכן חלפו שבועיים או לפחות עשרה ימים, אז אין ספק שזה הריון, זה נכון שהבטא נמוכה ואם יש לך טיפה דימום כדאי שתנוחי, וכמו שהרופא הציע לך אין טעם לרוץ למיון , המתיני עד מחר ועשי שוב בטא בתיקווה שתכפיל את עצמה, בינתיים תנסי להרגע לשתות הרבה מים ולנוח ואמן שיהיו לך בשורןת טובות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמת ויציב.

פרופ' שחר קול
    21/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו