מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות המעבדה ביום השלישי למחזורציפי23/09/2007
שלום ד"ר
התחלתי לקחת גלולות בגיל 18 (לפני זה גם היו לי מחזורים לא סדירים) והמשכתי במשך 5 שנים. לאחר מכן היו לי הרבה בעיות עם הוסת (לפעמים לא הגיע במשך חודשים ולפעמים פעמיים בחודש, היה לי גם אקנה) במשך שנתיים והרופא אבחן שחלות פוליציסטיות. באותה תקופה התחיל לטפס לי הפרולקטין (עד ל- mIU/mL 750 וגם ה TSH ומאוחר יותר אובחן אצלי היפותירואיד ואני מטופלת עם אלטרוקסין). חזרתי לקחת גלולות כי באותה תקופה לא תכננתי הריון ולקחתי אותן שנה. לאחר שהפסקתי, היו לי מחזורים סדירים במשך 6 חודשים (כמעט חשבתי שנרפאתי) ואז שוב התחילו להיות לא סדירים עם הופעת אקנה. כעת, בגיל 27 אני רוצה להיכנס להריון. ברצוני לציין שמעולם לא סבלתי מעודף משקל, להיפך אני בחורה רזה.
תוצאות המעבדה ביום השלישי למחזור הראו:
TSH 3.33 mIU/L
Estradiol 126.0 pmol/L
FSH 6.6 mIU/mL
LH 5.8 mIU/mL
Prolactin 764.6 mIU/L
Dhea-SO4 4.2 umol/L
האם התוצאות (חוץ מהפרולקטין) בסדר יחסית?
ממה יכולות לנבוע רמות גבוהות כל כך של פרולקטין ומה אני יכולה לעשות בנושא?
האם יש בכלל סיכוי להריון טבעי או ישר כדאי להתחיל בטיפולים כלשהם?
מה השלבים של טיפולי הפריון?
אני מאוד מודאגת מהסיכויים שלי להרות.
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי23/09/2007הבדיקות אכן תקינות. הפרולקטין גבוה רק מעט. אפשר וצריך לחזור על הבדיקה ואם צריך לקחת כדורים. אם המחזור אינו סדיר אין מניעה מלהתחיל טיפול. יש לך סיכויים טובים להרות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)