מעקב זקיקים והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים והזרעה
    ענת
    21/11/2009

שלום,
    בעלי ואני מנסים להרות שנה וחודשיים ללא הצלחה. (יש לנו ילדה בת 4 מהריון מתוכנן וספונטני לחלוטין).
    כל הבדיקות תקינות למעט מורפולוגיה גבולית של4%. לפי רופא הפיריון ניתן להיכנס להריון טבעי אך מאחר ואנחנו לחוצים להתקדם קבענו החודש לבצע הזרעה עם זריקת אוביטרל ומעקב זקיקים ללא התערבות הורמונלית.
    מחזור ממוצע בין 28-30 יום.
    יום שלישי בבוקר 17/11/09 (יום 11 למחזור) נצפה זקיק גודל 11, בדיקות דם: E2 200 ופרוגסטרון 1NMOL עוברי רירית: 6.2
    ביום חמישי בצהריים 19/11/09 (יום 13למחזור) נצפה זקיק בגודל 17, בדיקות דם E2= 328PMOL, פרוגרסטרון 2.5, עובי הרירית: 8 מ"מ.
    מאחר ולא ניתן לבצע בשבת מעקב זקיקים אני פוחדת שהביוץ יהיה דווקא בשבת. השאלה האם יום ראשון בבוקר לא יהיה מאוחר מדי לבצע הזרעה.? יש לציין שהיום שבת ויש לי כבר הפרשות חלבון שמעידות על ביוץ . כמה זמן לפניה הזרעה אני צריכה לקחת זריקת אוביטרל?? והאם כדאי לנסות לבצע יחסים היום שבת בכל מקרה כדי לא לפספס ומקסימום מחר לבצע הזרעה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיזמון

פרופ' שחר קול
    21/11/2009

"כדאי לנסות לקיים יחסים היום שבת בכל מקרה כדי לא לפספס ומקסימום מחר לבצע הזרעה."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזמון

ענת
    21/11/2009

קודם כל תודה על המענה המהיר.

1. ביצעתי כרגע בדיקת ביוץ ביתית שמראה רק קו חלש יחסית ולא חזק או זהה לשל קו הביקורת, האם זה אומר שפספסתי את הביוץ או שבעצם הוא טרם הגיע.??
    2. כמה זמן לפני ביוץ יכולות להיות הפרשות חלבוניות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    21/11/2009

1. כנראה שטרם הגיע, אך לא ניתן לסמוך על בדיקת הביוץ הביתית ב - 100%.
    2. ימים..מאוד לא מדויק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו