שאלה לד"ר שחר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר שחר קול
    אמאני
    24/09/2007

שלום לך ותודה מכל הלב החודש עשיתי טיפול החזרה של מוקפאים ב4-9 והחזירו לי 3 עוברים וב 16-9 עשיתי בדיקה דם להריון ולשמחתי היתה חיובית בטא 109 זה היה יום ראשון ביום שני בלילה התחילה הפרשה דמית קלה ביום שלישי עשיתי בדיקה ובטא 280 והתחזק הדימום וביום חמישי הגעתי לבית חולים מהתחזקות הדימום והכאבים ועשיתי בטא והיתה עליה 438 אמר הרופא שהעליה תקינה אבל אני ידעתי שזה לא תקין הבטא צריכה להיות 560 אבל המשכתי עם התרופות הייתי מקבלת 2 אסטרופם ו4 אוטרגסטן 200 וביום ראשון עשיתי בטא והאחות אמרה לא תקין מדובר בהפלה להפסיק עם התרופות ובשבוע הבא שאני יעשה בדיקת דם ונראה אם הכל ירד אני ממה שיודעת כי ההפלה בשלב כזה מוקדם נובע שהעוברים לא תקינים אני אצלי הכל בסדר אבל הבעיה אצל בעלי בזרע ואני מפחדת מה זה אומר שאני לא אוכל ללדת יש סיכוי שפעם אחרת יהיה עובר טוב או שאני יפסיק את הטיפולים מה דעתך? זה הטיפול הראשון של המוקפאים והיה הריון זה סימן טוב שיהיה עוד הריון תקין או מה? ויש לי עוד 7 עוברים מוקפאים מתי אפשר לעשות עוד טיפול החודש/ הבא או לחכות ועוד פעם תודה רבה לך אתה שעשיתה לי את ההחזרה ונתנתה לי את התקווה שאני יכולה להיכנס להריון אני לא כועסת להפך יש לי מצב רוח שאני יכולה להכנס להריון ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר שחר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה מוקדמת

פרופ' שחר קול
    24/09/2007

לצערנו, הפלות מוקדמות אינן נדירות ב - IVF.
    מה שהיה היה.
    צריך להביט קדימה בתקווה, ולהמשיך בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו