מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר שחר קולאמאני24/09/2007
שלום לך ותודה מכל הלב החודש עשיתי טיפול החזרה של מוקפאים ב4-9 והחזירו לי 3 עוברים וב 16-9 עשיתי בדיקה דם להריון ולשמחתי היתה חיובית בטא 109 זה היה יום ראשון ביום שני בלילה התחילה הפרשה דמית קלה ביום שלישי עשיתי בדיקה ובטא 280 והתחזק הדימום וביום חמישי הגעתי לבית חולים מהתחזקות הדימום והכאבים ועשיתי בטא והיתה עליה 438 אמר הרופא שהעליה תקינה אבל אני ידעתי שזה לא תקין הבטא צריכה להיות 560 אבל המשכתי עם התרופות הייתי מקבלת 2 אסטרופם ו4 אוטרגסטן 200 וביום ראשון עשיתי בטא והאחות אמרה לא תקין מדובר בהפלה להפסיק עם התרופות ובשבוע הבא שאני יעשה בדיקת דם ונראה אם הכל ירד אני ממה שיודעת כי ההפלה בשלב כזה מוקדם נובע שהעוברים לא תקינים אני אצלי הכל בסדר אבל הבעיה אצל בעלי בזרע ואני מפחדת מה זה אומר שאני לא אוכל ללדת יש סיכוי שפעם אחרת יהיה עובר טוב או שאני יפסיק את הטיפולים מה דעתך? זה הטיפול הראשון של המוקפאים והיה הריון זה סימן טוב שיהיה עוד הריון תקין או מה? ויש לי עוד 7 עוברים מוקפאים מתי אפשר לעשות עוד טיפול החודש/ הבא או לחכות ועוד פעם תודה רבה לך אתה שעשיתה לי את ההחזרה ונתנתה לי את התקווה שאני יכולה להיכנס להריון אני לא כועסת להפך יש לי מצב רוח שאני יכולה להכנס להריון ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה מוקדמת
פרופ' שחר קול24/09/2007לצערנו, הפלות מוקדמות אינן נדירות ב - IVF.
מה שהיה היה.
צריך להביט קדימה בתקווה, ולהמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)