מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות גופנית לפני שאיבהעדי23/11/2009
קראתי שלא מומלץ לעשות פעילות גופנית כשבוע אחרי השאיבה בגלל הטראומה שהשחלות עוברות מהשאיבה ושרצוי לנוח. האם זה נכון גם לימים שלפני השאיבה? האם כדאי להפסיק פעילות גופנית כמה ימים לפני בגלל שהשחלות מוגדלות ואולי פעילות גופנית תגרום לגירויי יתר מוגבר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ' שחר קול23/11/2009כן, עם תחילת גירוי השחלות יש למתן הפעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עדי24/11/2009הרופא לא הנחה אותי בשום דבר שיש לעשות או לא לעשות לפני ואחרי שאיבה או החזרה בIVF הראשון שלי והפעם הזו אני רוצה לדעת הכל ולהתנהג בהתאם כדי לא לפגוע בבריאות שלי ו/או בסיכוי להצלחת הטיפול, אילו עוד דברים אני צריכה לדעת על ההתנהגות לפני ואחרי שאיבה? לדוגמא זכור לי שקראתי משהו אז על שתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בבקשה
עדי25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם לא דוקטור אבל...
יעלי25/11/2009השתיה המרובה נועדה למנוע גירוי יתר של השחלות, משהו שהוא ושכיח בטיפולים הורמונליים (במיוחד אצל מי שמגיבה "טוב" ומייצרת הרבה זקיקים)... פרט לשלב הצום שלפני השאיבה- שתייה מרובה (2-3 ליטר ביום) נדרשת. כמובן שעדיף מים מאשר מוגזים למיניהם שיכולים ליצרו לחץ נוסף בבטן...
לגבי הפעילות- לאחר השאיבה וההחזרה מומלץ לנוח- זה לא אומר שצריך לשכב ולא לזוז, אבל בהחלט להימנע מכל מאמץ מיותר... הגוף אחרי פרוצדורה רפואית, והשחלות מוגדלות ותנועות מאומצות יכולות לגרום נזק פנימי...
שיהיה הרבה בהצלחה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעלי
עדי25/11/2009הרופא שלי טוב אבל הוא לא נוטה להסביר דברים כאלה וגם אם אני שואלת הוא עונה בחיפוף ולכן שואלת פה כי באמת רוצה לעשות הכל כדי שהטיפול יצליח ולא רוצה לעזוב אותו כי הוא באמת טוב.
תודה ובהצלחה גם לך באיזה שלב שלא תהיי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)