שאלה לד"ר על איבוד הכרה לאחר שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר על איבוד הכרה לאחר שאיבה
    מקווה לטוב
    25/11/2009

אני אישה בריאה ללא עבר רפואי כלשהו. אני עוברת טיפולי פוריות בשל בעיה אצל בעלי היקר. בהרדמה הראשונה קיבלתי מינון נמוך של חומר הרדמה וכשהתעוררתי פירכסתי לכמה דקות והונשמתי. בהרדמה האחרונה שנעשתה לקראת שאיבה, לא נרדמתי ונתנו לי כמות נוספת של חומר הרדמה. כשהתעוררתי פירכסתי באופן קשה שלדעת הרופאים נראה כהתקף אפילפסיה, אני לא הרגשתי את הפרכוסים ואיבדתי את ההכרה. לאחר ההחייאה התאוששתי. אני ובעלי סבורים שיש קשר בין הפרכוסים ואיבוד ההכרה לבין חומר ההרדמה. הרופאים המרדימים טוענים שאין כל קשר.
    (יש לציין שהגעתי לשאיבה בצום, ולחץ הדם שלי בתנוחת ישיבה ולאחר הליכה למקום היה 70/41
    מאז שהתחלתי טיפולים ואין לי מושג מה הקשר, לחץ הדם שלי נמוך. באמצע היום 90/50.)
    שאלותי:
    1. אשמח לקבל חוות דעת בענין,
    2. האם זה נורמלי ששוחררתי לאחר 3 שעות של השגחה בשל חוסר מקום.
    3. המליצו לי על שאיבה ללא הרדמה האם זה כאב ניסבל? (עברתי היסטרוסקופיה ללא הרדמה, כאב לי לשניה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד הכרה

פרופ' שחר קול
    26/11/2009

מציע להתייעץ עם מרדים ונוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו