עד מתי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עד מתי?
    רינה
    25/11/2009

אניח 6 שנים, יש לבעלי בעיה בזרע , עד עכשיו עברתי 11 טיפולי הפריה IVF בחלק מהם לא התפתחו עוברים ובחלק בחלק כן התפתחח עובר או שניים. יש לי כמה שאלות:
    1. מה יכולות להיות הסיבות שהעוברים לא משתרשים ברחם?
    2. עד מתי אני צריכה להמשיך ולנסות את הטיפולים האלה? אני דואגת מכל ההורמונים הנכנסים לגוף
    3. האם יש המלצות העוזרות לשיפור העוברים והקליטה? טיפולים עוזרים טבעי? פסיכולוגי או כל דבר אחר?
    תודה רבה לכם מראש
    רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עד מתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רינה שלום

פרופ' שחר קול
    26/11/2009

1. איכות עוברים ירודה, בעייה ברחם.
    2. ההחלטה שלך.
    3. יש לעבור על כל החומר הרפואי כדי לייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינה

עדי
    26/11/2009

ממליצה לך לנסות רופא אחר, לפעמים גם אם הרופא מעולה, דווקא שועברים לרופא אחר שהוא גם טוב זה מצליח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה האם בדקת נתןוני פרוגסטרון לפני

אני
    28/11/2009

אותי הכניסו 5 פעמים עם ערכי פרוגסטרון גבוהים מעל התקן לשאיבות סרק 10 ביציות 5 עוברים 8 תאים פרוגסטרון 7,9,11 8 בידקי מענין לדעת אם החלפת רופא אןו הלכת ליעוץ אני בנתיים הייתי תמימה וטיפשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז על מי את ממליצה ?

יהודה
    05/12/2009

מרגיש חוסר איכפתיות ומחפש רופא מקצועי עם רמת איכפתיות טובה (אני יודע זה גם עיניין של כימיה ונסיבות) אבל בכול זאת

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו