האם המצב ישתנה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם המצב ישתנה?
    שרה
    24/09/2007

לפני כ- 6 שנים חליתי באנורקסיה. מאז המחזור שלי לא סדיר- גם האכילה שלי לא סדירה. אני עדיין עם הפרעת אכילה- כל מה שאני אוכלת אני מפחדת לשמין ממנו ולכן אני ממלאת את הבטן בהמון ירקות וצורכת מעט קלוריות + פעילות גופנית 45 דק' 5 פעמים בשבוע. כיום אין לי מחזור כבר שנה.
    מה הנזקים שאני עושה לעצמי?
    האם אני לא אוכל ללדת?

שאלה נוספת וחשובה ביותר- אחת מתופעות הלוואי של האנורקסיה זה שיעור באזור הזרועות. יש לי כתוצאה מההפרעה קצת שיערות קצרות ודקות בזרועות הידיים (רק בזרועות)- מה שלא היה לי לפני פריצת המחלה- אני בחורה כלל לא שעירה. ידוע לי שזה כתוצאה משיבוש הורמונלי בגלל חוסר המחזור- (בין היתר). אם אני אחזור לאכול נורמלי, אעלה מעט במשקל ויחזור לי המחזור (כל פעם שאני אוכלת יותר טוב אז המחזור חוזר לי)- האם השיער בזרועות ירד או שזה אבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם המצב ישתנה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרמית היקרה:

פרופ' שחר קול
    24/09/2007

אכילה של מזון מאוזן ועליה למשקל אופטימאלי יביאו לוסת מסודר, אפשרות כניסה להריון ללא קשיים, ואיזון הורמונאלי שיתבטא בין השאר בהעלמות שיער מיותר.
    רצוי להתמיד בפעילות גופנית מתונה, לא שוחקת ואגרסיבית מידי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו