תשובתכם דחוף!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תשובתכם דחוף!!!
    עדי
    27/11/2009

אני בסוף פרוטוקול ארוך, אמורה להזריק היום בפעם האחרונה דקפפטיל גונל ומנוגון וביום שני שאיבה. את המינון להיות של הגונל והמנוגון יחליט הרופא על פי בדיקת הדם מהבוקר.
    בדרכי לבית המרקחת לקנות מחטים כי נגמרו לי התקשרתי לבעלי לוודא שנשאר לי מספיק גונל וכשהגעתי הביתה אחרי כ- 40 דקות אני רואה שהוא השאיר את השקית עם האוביטרל והגונל על השיש מחוץ למקרר ואני יודעת שאלו תרופות שחייבות להיות במקרר ולכן היו. האם זה שהתרופות היו על השיש כ-40 דקות ללא קרח או קירור אחר זה פגע בהם? האם כדאי לרוץ לקנות אוביטרל וגונל חדשים? אני בלחץ שמע זה יגרום נזק לי או לטיפול בגלל שלא היה בקירור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכם דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

חיובית
    27/11/2009

מציעה לך להתקשר לבית המרקחת ולשאול רוקח או להתקשר לקופת חולים שאת שייכת אלייה ולהתייעף עם רופא תורן או עם אחות , פתוחים היום עד שעה 12:00
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חיובית, רופאים אנא תשובתכם.

עדי
    27/11/2009

בכל בתי המרקחת שהתקשרתי אליהם כולל זה שממנו אני רוכשת יש מענה קולי שאומר להתקשר למכבי ובמכבי אני כבר חצי שעה על הקו ולא עונים במוקד של האחיות ששם זה המקום היחידי שמישהו עונה ואני בלחץץץץץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה יקירתי

מיקה
    27/11/2009

היי

מזג האויר עכשיו לא כזה חם ודווקא קריר ונעים

לעניות דעתי לא קרה כלום! אם את ממש בלחץ תתקשרי *2700 למוקד כללית ותשאלי את האחיות.

אם החומר היה נשאר בחוץ זמן רב והיה חם ההשפעה היתה מזיקה יותר

בהצלחה ובלי כעס על בעלך! הכל יצליח ויסתדר רק לטובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מיקה

עדי
    27/11/2009

התקשרתי למוקד של מכבי ודיברתי עם רוקח והוא אמר שאכן לא נורא כי באמת לא חם והאמת שהשיש אפילו קר ממה שבדקתי אז נרגעתי.
    תודה ובהצלחה גם לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    27/11/2009

לדעתי , בפרק הזמן שמדובר בו , הנזק קטן ( אם בכלל ). בעיק רכשמדובר בזריקה אחרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו