2 שאלות לפני שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות לפני שאלה
    הילה
    27/11/2009

1. אני אמורה להזריק מחר (שבת) ב-1:30 בלילה (שבין שבת לראשון) אוביטרל וחצי וביום שני בשעה 11:00 אני אמורה להגיע לשאיבה וממה שאני זוכרת מהפעם הקודמת והיחידה שעשיתי שאיבה אז השאיבה היתה כשעה אחרי שהגעתי אבל הביוץ קורה 36 אחרי אוביטרל אז איך אפשר לעשות שאיבה לפני שמתתחיל הביוץ??? כי הביוץ אם כך אמור לצאת ב-13:30 בצהריים.
    2. אם בעלי נותן את הזרע ביום שני בערך בשעה 10:30 באיזה יום לפני כדאי לתת פעם אחרונה (לקיים יחסים) זרע כדי שהזרע יהיה הכי טוב. אם אפשר לדייק מבחינת יום ובוקר / ערב כי אם תכתוב לי לדוגמא יומיים לפני לא בטוחה שאחשב נכון לפי הכוונה שלך.

תודה מראש ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות לפני שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    27/11/2009

את צודקת. אני מניח שהשאיבה לא תהיה לפני 12 בצהרים
    מומלץ להמנע מיחסי מין ביומים שלפני השאיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה אנא תשובה

הילה
    28/11/2009

אם בעלי נותן זרע ביום שני ב- 10 וחצי בבוקר וקיימנו יחסים בשישי בבוקר וזה יוצא בדיוק 3 ימים זה בסדר או שעדיף לקיים גם הבוקר (שבת) כדי שיהיה יומיים, מה עדיף? יומיים או שלושה?
    כתבת יומיים לפני אבל השאלה אם זה אומר לא לקיים שבת וראשון ואז שישי זה פעם אחרונה או יומיים לפני בדיוק אז כדאי גם שבת בבוקר.
    מצטערת על הדקויות אבל אני רוצה שהזרע יהיה הכי טוב שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    28/11/2009

התכוונתי שלא תקיימו יחסי מין ביום שבת וראשון . אבל האמת היא שזה לא ממש משנה ואם לא קיימתם ביום שישי זה גם בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו