מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת ביוץיפית29/11/2009
קיבלתי מחזור ב-13/11 אני מקבלת בממוצע כל 26 ימים התחלתי לבדוק עם הבדיקה ביום ה-11 למחזור כל בוקר איך שקמתי עשיתי בדיקה ועד היום הבדיקה לא הראתה שאני מבייצת וזה קצת מוזר ומקודם במקרה חיפשתי באינטרנט מידע על בדיקות ביוץ וזה מה שמצאתי אין להשתמש בשתן הראשון של הבוקר מכוון שההורמון LH מיוצר בגוף בשעות הבוקר ולכן הוא לא יופיע בבדיקה אלא, רק בשתן של המשך היום.
השעות הטובות ביותר לאיסוף השתן לביצוע בדיקה הינן מ 10 בבוקר ועד 8 בערב.
וזה לא היה כתוב בערכה זאת אומרת שהיה ביוץ וזה לא הראה לי משום שעשיתי אותה בשתן הראשון כי זה ממש מעצבן זה עלה לי הרבה כסף למרות זאת עשיתי סקס כל יום מהיום ה-12 למחזור מיד אחרי שטבלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי29/11/2009יתכן שזו היתה הבעיה. אישית אני לא מאד שבע רצון מהערכה. במחזורים של 26 ימים הביוץ צפוי ביום ה 13, אז למה צריך ערכה. תתחילי לקים יחסי מין מיד ביום הטבילה ועד היום ה15-16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך ד"ר
יפית08/12/2009למעשה אתמול קיבלתי ב-7/12 בשעה 11:00 בבוקר ורציתי לדעת מתי היה הביוץ שלי אם ככה?
ומחודש הזה מתי אני אמורה להתחיל עם בדיקת הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יפית
ד''ר דוד ישי08/12/2009הביוץ מתרחש בד"כ 14 יום לפני התחלת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית-תשובה מניסיוני הרב
שירלי09/12/2009יפית שלום. למרות שבאמת רשום לא לבדוק עם השתן הראשון של הבוקר אני כן עשיתי זאת , כי אחר כך השתן כבר נעשה דליל והבדיקה לא זיהתה.זיהיתי ע:י הערכה את הביוץ מצוין ונעזרתי בה כדי להכנס להריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יפית10/12/2009זאת אומרת שהביוץ שלי היה ב-23/12 נכון? זה יוצא לי יום לפני הטבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יפית13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
יפית03/01/2010שלום כמו שרשמתי לכם קיבלתי ב-7/12 היום עדין לא קיבלתי מחזור ולכן עשיתי מקודם בדיקת הריון עם אותה ערכת ביוץ שקניתי הם נתנו לי בדיקת אחת להריון הבדיקה כמובן יצאה שלילית ורציתי לדעת האם עדיין יש סיכוי להריון אני כבר מאוד מיואשת אבל ביומיים האחרונים הפה שלי קצת יבש בנוסף יש לי הרבה פיפי ויש לי צרבות אולי אני מדמיינת את הדברים האלה מכל המצב אין לי מושג מה לעשות עזרתכם בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)