החזרת עוברים בתקופת בחינות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים בתקופת בחינות
    מלני
    29/11/2009

שלום ותודה על הפורום המוצלח (וסליחה אם השאלה שלי קצת טפשית)
    אני לפני שאיבה בטיפול PGD מאחר והיו לי שני הריונות עם עוברים חולים בX שביר
    אני במחזור טיפול חמישי בטיפול ראשון הוחזרו שני עוברים ונראה לי בגלל זריקת אוביטרל היה לי גירוי יתר ואושפזתי -ההריון לא נקלט בטיפול שני עובר אחד לא נקלט בטיפול שלישי ורביעי כל העוברים היו נשאים של הגן הלא מוצלח.
    עכשיו אני בטיפול חמישי לפני שאיבה -אני סטודנטית ובתקופת בחינות שאלתי היא האם יכולה להיות השפעה של הלחץ שלי מהבחינות על קליטה של העוברים? האם הישיבה הממשוכת בבחינה על כיסא עץ לא נח יכולה להוריד את הסיכוי להריון?
    והאם חובה לנוח לאחר ההחזרה ואם כן אז כמה ואיך לנוח?
    תודה רבה
    מלני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שכחתם אותי?

מלני
    29/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מקפיצה שוב אבל נשכחתי :)

מלני
    29/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מלני

ד''ר דוד ישי
    29/11/2009

כל לחץ תורם מידה מסויית של תרומה שלילית לסיכוי להצליח. תלוי כמובן במידת הלחץ.
    לא נראה לי שישיבה לא נוחה משפיעה באופן כלשהו על הסיכוי להרות.
    אנחנו ממליצים על 3 ימים של מנוחה ( לא שכיבה ), התרגעות והמנעות ממאמצים. זה לא חובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו