LH 13

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• LH 13
    בתאל
    29/11/2009

אני לאחר כחודש נטילת גלולות וביום השני למחזור הבדיקה הנ"ל היא גבוהה מידי , אני יומיים כבר עם דקפפטיל ופיוריגון, הרופא אמר שלאחר הגלולות הlh ירד אך חודש שעבר היה 9 ועכשיו עלה, הפרוגסטרון 3 והe2 עדיין נמוך, שאלותיי:
    1. אני מאוד מוטרדת ממצב הlh האם בצדק? ומה זה בעצם עשוי לואמר ?
    אני לפני טיפול הפריה
    2. האם יש תרופה שמסייעת להורדתו
    אודה לתשובתיכם, בעברי שמתי לב כשהוא היה 8 איכות העוברים לא הייתה תקינה, אני מודאגת נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    LH 13

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת המשך

בתאל
    30/11/2009

אני בת 34 לאחרונה fsh עמד על 16 אני שותה דיאה כבר חודש וחודש שעבר זה ריד ל12 החודש לאחר הגלולות עשיתי הבדיקות ביום הרביעי למחזור כאשר יומיים אני על דקא ופיוריגון והוא עלה ל23 ... מטורף ולא ברור שאלותי:
    1. היתכן או שמא כל המהלכים הנ"ל השפיעו?
    2. האחות במעבדה ציינה שלא יודעת איזה fsh לבחור שיש לה במחשב כמה אופציות האם זה יש באמת כמה סוגים במכבי ומכאן הטעות?

אנא עיזרו לי להבין מה קורה לי והאם יש טעם ביום השישי שוב לחזור על הבדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך lh

בתאל
    05/12/2009

אני ביום השמיני למחזור והוא תודה לאל ירד ל7 (ביום השני למחזןר היה )
    13 האם עדיין עלי להיות מודאגת והאם זה מעיד על איכות ביציות לא טובה?
    בעברי התחלתי טיפול כשהlh היה 2 האם זה לא טוב לאיכות הביציות חלילה? הfsh תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LH

פרופ' שחר קול
    05/12/2009

LH עולה בחדות לאחר נטילת דקפפטיל. רק בהמשך הוא יורד.
    ע"י שימוש בתרופות שונות ופרוטוקולים שונים ניתן להוריד רמת ה - LH למעשה לאפס.
    מציע לשוחח עם הרופא שלך, ולדון באופציות האפשריות.
    לגבי בדיקת FSH - יש רק בדיקה אחת, עם שינוי במועד התשובה: דחוף או רגיל.
    רצוי להדגיש כי LH ו - FSH משקפים מצב השחלות, לא יוצרים אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור קול ושאלת המשך

בתאל
    05/12/2009

האם lh גבוה אכן יכול להעיד על איכות הביציות?
    אני מקבלת היום פיוריגון ומונוגון ודקא 0.1 כרגע lh בהחלט מראה סימני ירידה אך מה עוד ניתן לעשות בכדי להורידו?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    05/12/2009

הערכה נכונה כוללת את כל הפרטים הרלוונטיים. אין מקום לדיון פרטני על רמת LH במנותק מכל השאר.
    אם להשיב לשאלתך כפי שנשאלה: מתן אנטגוניסט במינון גבוה יוריד בחדות את רמת ה - LH.
    האם זו הדרך? בוודאי שלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו