אני לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני לאחר החזרה
    חוששת
    30/11/2009

בתאריך ה23 עברתי החזרה של 2 עוברים . ולא נחתי . השאלה שלי היא לאחר כמה ימים העוברים נקלטים ברחם?? עובר אחד היה בעל 8 תאים והשני היה בעל 6 תאים. אני לוקחת תמיכה אנדורמטין. גסטון בזריקה יום כן ויום לא .וכדורים לבליעה בשם אסתרופם.השאלה שלי אם לא עשיתי נזק שלא נחתי מספיק . ( הרופא אמר לחזור לפעילות רגילה ) לא הרמתי כבד. ואם במידה והעוברים לא ישתרשו הייתי רואה איזה סימן?(דימומים או כאבים) ואם זה טיבעי שהבטן נפוחה כמו בחודש שישי? ויש לחצים? תענו לי בבקשה אני אשמח תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוששת

מיטל
    01/12/2009

חוששת המצב שלי בדיוק כמוך\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת

מלני
    01/12/2009

עד שיענו לך...
    אני סתם אחת כמוך שעוברת את אותו תהליך ורציתי להגיד לך שלי בטיפול הראשון הייתה בטן ענקית , וכן אפשר לחזור לפעילות רגילה בלי מאמצים מיותרים , אבל הדבר הכי חשוב זה להיות אופטימיים ורגועים. אני מאחלת לך בהצלחה אל תדאגי הכל בסוף מסתדר לטובה רק תפני אנרגיות רגועות ואל תחשבי על זה יותר מדיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לכם אם תתיחסו לשאלתי תודה

חוששת
    02/12/2009

אני אשמח אם תוכלו לעזור ולענות לשאלתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חוששת

ד''ר דוד ישי
    02/12/2009

אין קשר בין הפעילות שלך ובין הסיכויים להריון. העוברים משתרשים כ 2-3 ימים לאחר ההחזרה ואין שום סימן לכך שהם השתרשו או לא. הבטן הנפוחה לא טבעית ואת צריכה להבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו