מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהלילי30/11/2009
ביום שישי ב (27.11) התחלתי לקחת פיורגון 250 ואותו דבר ביום שבת וביום ראשון אתמול ב 7 בבוקר עשיתי בדיקת דם (רק להזכיר שאני לוקחת את הזריקות בין השעות 16:00-18:00 אז ביום ראשון שעשיתי את בדיקות הדם עוד לא לקחתי את הזריקות) ואלה הם התוצאות:
LH 2.1
ESRADIOL (E-2 (1032
PROGESTERONE 3.3
האם הבדיקות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון בקשר לבדיקות דם
לילי01/12/2009היום בבוקר עשיתי בדיקות דם ואלה הם התוצאות:
LH 2.7
E-2 2838
PROGESTRON 3.1
האם הבדיקות תקינות? היום זה היום החמישי של הזריקות אתמול לקחתי פיורגון 175 ומנוגון אמפולה אחת.
לפני יומיים הפרוגסטרון היה 3.3 והיום 3.1 האם זה תקין או שזה לא כל כך משמעותי?
מודה לכם מראש על התשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
לילי01/12/2009אם אפשר שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה לי?
לילי01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לילי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לכם על תשובתכם
לילי02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי02/12/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
לילי03/12/2009היום עשיתי בדיקות דם ואלה הם התשובות:
LH 4.2
E-2 5600
PROGESTERONE 4.2
היום זה היום השביעי של הזריקות אני לוקחת(פיורגון ומנגון ואורגלוטרן)..
האם התוצאות לא גבוהות מדיי?
מתי לפי התוצאות אמורה להתרחש השאיבה?
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי03/12/2009לא ניתן לדעת ללא מידע על הממצאים באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילי03/12/2009יש לי מכל צד5 זקיקים וגודלם בערך 17 אבל לא כולם(את ה U.S עשיתי היום)
אז האם זה נחשב בסדר? הרופא שלי אומר לי שיכול להיות שהשאיבה תהיה ביום ראשון מחר יש לי תור אצלו לבדיקת U.S ואז יגיד לי בדיוק באיזה יום. זה לא יהיה מאוחר ביום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי04/12/2009זה לא מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
לילי04/12/2009ד"ר על התשובות שלך והסבלנות(וסליחה שעשיתי שרשור ארוך של שאלות) אבל אני רוצה לעדכן אותך בקשר ל U.S של היום:
בבדיקה נצפו זקיקים בגודל שבין 14ל20 אז הרופא העדיף שהשאיבה תהיה ביום שני ולא ביום ראשון כי הוא רוצה שהזקיקים הקטנים יגדלו עוד.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליל
ד''ר דוד ישי05/12/2009בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)