תמיכה אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה אחרי שאיבה
    הילה
    30/11/2009

לפני כ-10 חודשים עברתי IVF ראשון ושאיבה אבל לא היה הריון ובהחזרת המוקפאים שנותרו היה הריון אבל עברתי גרידה בגלל שלא נצפה קוטב עוברי רק שק הריון.
    לפני כשלושה שבועות התחלתי פרוטוקול ארוך והיום עברתי שאיבה של 9 ביציות.
    בשני הטיפולים אז קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום ובפעם הראשונה גם אסטרופם פעמיים ביום, כשבהחזרה של המוקפאים שהיה הריון אחרי יומיים מההחזרה היו לי כמה טיפות דם והפרשות חומות לכמה ימים שפסקו אבל לא הגדילו לי את התמיכה.
    בטיפול הזה ביקשתי להחליף את האנדומטרין כי בשני הטיפולים מרגע השימוש בו ועד ההפסקה סבלתי מכאבים חזקים מעין צריבה בתור העור במפשעה ואיזור הערווה.
    הרוםא אמר לי לקחת ממחר, בע"ה אחרי שנדע שיש עוברים קרינון פעם ביום ולאחר ההחזרה יגיד לי אם לקחת בשישי או שבת חצי אוביטרל.
    1. האם קרינון אחד מספיק? האם זה שווה לתמיכה של פעמיים ביום אנדומטרין?
    2. למה הפעם לא קיבלתי אסטרופם? האם אין צורך בתמיכה של אסטרוגן?
    3. לקחתי אוביטרל וחצי בשבת בלילה כגורם לביוץ אז מה תפקידו הפעם כתומך? על מה הוא משפיע? והאם פעם אחת מספיקה?
    4. אני רוצה לעשות את המקסימום מבחינתי ומבחינת התמיכה על מנת להעלות את הסיכוי להריון הפעם מעוברים טריים, האם יש תמיכה נוספת שכדאי לי לבקש?
    תודה מראש וסליחה על כל השאלות, אודה על תשובתכם על כולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה אחרי שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענית לשאלות שנשאלו אחרי, בבקשה

הילה
    01/12/2009

לענות לפי הסדר, אני לחוצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם, דילגתם עלי...

הילה
    02/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו