fsh דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• fsh דחוף
    בתאל
    01/12/2009

ביום הרביעי למחזור יצאה לי תוצאה חריגה של 28 ,רופאת המשפחה רשמה לי את ההפניה ושם רשןם fsh battery שאלותי:
    1. האם יש סוגי fsh בבדיקות דם והאם הבדיקה שהרופאה ציינה מתייחסת למה שרלוונטי לרזרבה השחלתי שנהוג לעשות?
    2. האם זה שעשיתי הבדיקה ביום הרביעי למחזור כשאני יומיים עם פיורוגון יכלה להשפיע על התוצאה בכלל ועד לרמה שציינתי בפרט?
    אנא השיבו לי אני די בלחץ מזה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fsh דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה דחוף

בתאל
    01/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בתאל

ד''ר דוד ישי
    02/12/2009

יש רק FSH אחד , ואין טעם לבדוק אותו לאחר יומיים של טיפול עם פיורגון שהוא בעצם FSH.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דוקטור ישי ו..

בתאל
    02/12/2009

בהחלט נרגעתי וזה עשוי להסביר את הקפיצה הדרמתית של ההורמון , שאלה נוספת הe2 עדיין נמוך מ200 למרות שאני כבר מזריקה פיוריגון ארבעה ימים? וגם דקא
    ומאיזה יום להערכתך עשוי הורמון זה להתחיל לעלות ?
    תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו