הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    רינה
    02/12/2009

שלום. אני נמצאת בטיפולי פוריות כבר חצי שנה לאחר שנה נסיונות ללא טיפולים. מאז שהתחלתי עברתי רק שתי הזרעות לאחר טיפול באיקקלומין פעמים ביום במשך חמישה ימים, וזריקת אוביטרל. עפ"י הרופא יש לבצע הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול. בחודש הפסקה בקשנו מהרופא לבצע הזרעה על בסיס טבעי והוא אמר שאין טעם מאחר והזרעה לא מגדילה סיכויים. מאידך קראתי בפורום שיש נשים העוברות הזרעות כאלה בתוספת אוביטרל.
    1. האם כדאי לבצע הזרעה על בסיס טבעי בחודש הפסקה ועד כמה ההזרעה משפרת את הסיכויים ביחס לקיום יחסי מין?
    2. האיקקלומין פגע לי מאוד ברירית למרות שלקחתי פרוגינובה (4 ממ). בהתחשב בגילי ובהשפעות האיקקלומין, כיצד כדאי להמשיך?
    אני בת 39 וללא ילדים עדיין ולא נמצאה בעיה אצלי או אצל בעלי ואני לא רוצה למשוך את הזמן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רינה

ד''ר דוד ישי
    02/12/2009

בגילך , ועם השפעה כזאת של איקקלומין על רירית הרחם , אני ממליץ לעבור לטיפול עם גונדוטרופינים ( זריקות ) ואכן כדאי לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול
    למרות שכשהזרע תקין , התוספת של הזרעה לסיכוי ההריון קטנה , אני בעד לעשות הזרעה ולהרויח גם את התוספת הקטנה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רינה
    03/12/2009

תודה רבה על התשובה. האם הזרעה עם זריקת אוביטרל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רינה

ד''ר דוד ישי
    03/12/2009

לא. אני מתכוון לזריקות של גונדוטרופינים לגירוי השחלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רינה

ד''ר דוד ישי
    04/12/2009

אם תופסים את הביוץ הספונטאני , האוביטרל אינו הכרחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו