אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    עינת
    03/12/2009

היום החזירו לי עוברים, זו פעם שלישית עד היום ובפעמיים הקודמות לאחר ההחזרה עברתי מהכסא מיד למיטה ונאמר לי להמשיך לשכב עוד כמה דקות ורק אז לקום וממה קראתי באינטרנט אכן לא צריך לשכב מעבר לכמה דקות כי לא מוכח שזה מעלה את הסיכוי להריון אבל כן נדרש לשכב כמה דקות כדי לתת לצוואר הרחם להסגר לאחר שנפתח עם המפסק.
    הפעם הרופא שלי לא היה ורופא אחר החזיר לי את העוברים ומיד אחרי ההחזרה אמר לי לקום מהכסא וללכת ושאני יכולה ללכת לעשות פיפי ושאין צורך לשכב כלל אבל מה עם צוואר הרחם שעדיין פתוח? האם העוברים לא יתכן שהעוברים נפלטו החוצה בעת שקמתי כשצוואר הרחם עדיין פתוח???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    03/12/2009

המפסק מפסק את הנרתיק ולא את הצואר. הצואר לא נפתח בזמן העברת הקטטר דרכו וממילא הסיכוי ל " נפילת " העוברים אפסי גם אם קמים מיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה בעצם...

רינת
    03/12/2009

עד היום וגם בהשבחה והזרעה וגם בהחזרת עוברים כן נותנים להשאר בכסא (בהזרעה) עוד כ10 דקות ובהחזרה מעבירים למיטה בזהירות ואומרים לשכב עוד כמה דקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    04/12/2009

מאותה סיבה שלפני כמה שנים אמרו לנשים לשכב שעה אחרי החזרת עוברים , מה שהתברר בסופו של דבר כלא נחוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו