לאחר 8 ימי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר 8 ימי החזרה
    שרה
    03/12/2009

אני בת 32 אני לאחר 6 הזרעות ללא הצלחה ועברתי 3 טיפולי הפריה ברמב"ם ועשיו זה הטיפול ה3 באלישע אני די מיואשת אני קוראת בעקביות פה הכל וזה מאד עוזר יש לציין את 2 הטיפולים שעברתי באלישע היה חיובי אבל ללא הצלחה בבדיקת דם השניה הבטא ירדה ההריון לא התפתח אני עכשיו בטיפול השלישי באלישע ביום ה8 מיום ההחזרה החזירו לי שני עוברים הראשון התחלק ל2 והשני התחלק ל3 אני מרגישה בימים האחרונים אי נוחות בבטן כאבים שאפשר לסבול אבל נעים לי לא נח מה זה עומר שיש סיכוי להריון? אני מקווה לא לדמם לפני הבדיקה של הבטא ב 7 לחודש בעזרת השם כי בשני הטיפולים הקודמים דממתי ובכל זאת היה הריון ודימומים קשים והיה חיובי אבל בבדיקה השניה הבטא ירדה אני ממש בדיכאון זה מה שמעסיק אותי כל היום אני נואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר 8 ימי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרה

ד''ר דוד ישי
    04/12/2009

יש כמובן סיכוי להריון. אני מבין את התסכול שלך אבל הכי חשוב שלא תתיאשי. רק אם לא תתיאשי ותתמידי , תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו