מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם התמיכה מספיקה?הילה04/12/2009
לפני כ-10 חודשים עברתי IVF ראשון ושאיבה אבל לא היה הריון ובהחזרת המוקפאים שנותרו היה הריון אבל עברתי גרידה בגלל שלא נצפה קוטב עוברי רק שק הריון.
לפני כ-4 שבועות התחלתי פרוטוקול ארוך וביום שני עברתי שאיבה של 9 ביציות ואתמול החזרה.
בשני הטיפולים אז, קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום ובטיפול הראשון (שאיבה והחזרת טריים) גם אסטרופם פעמיים ביום, ובהחזרה של המוקפאים שהיה הריון אחרי יומיים מההחזרה היו לי כמה טיפות דם והפרשות חומות לכמה ימים שפסקו אבל לא הגדילו לי את התמיכה.
בטיפול הנוכחי ביקשתי להחליף את האנדומטרין כי בשני הטיפולים אז, מרגע השימוש בו ועד ההפסקה סבלתי מכאבים חזקים מעין צריבה בתור העור במפשעה ואיזור הערווה.
הרופא אמר לי לקחת מיום שלישי (למחרת השאיבה) קרינון 8% פעם ביום ולאחר ההחזרה שהיתה אתמול אמר לי לקחת בשבת חצי אוביטרל.
1. האם קרינון אחד ביום מספיק? כלומר, האם זה שווה לתמיכה של פעמיים ביום אנדומטרין?
2. למה הפעם לא קיבלתי אסטרופם? האם אין צורך בתמיכה של אסטרוגן?
3. לקחתי אוביטרל וחצי בשבת בלילה כגורם לביוץ אז מה תפקידו הפעם כתומך? על מה הוא משפיע? והאם פעם אחת מספיקה?
4. אני רוצה לעשות את המקסימום מבחינתי ומבחינת התמיכה על מנת להעלות את הסיכוי להריון הפעם מעוברים טריים, האם יש תמיכה נוספת שכדאי לי לבקש?
תודה מראש וסליחה על כל השאלות, אודה על תשובתכם על כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול04/12/20091. כן
2. אין צורך
3. פעם אחת מספיקה. האוביטרל פועל ישירות על הגופים הצהובים בשחלות.
4. לא, הטיפול טוב ומספיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)