סימני השתרשות - שאלה לבנות!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימני השתרשות - שאלה לבנות!
    ליאת
    06/12/2009

לפני 3 ימים הוחזרו לי עוברים, זו החזרה שלישית שעשיתי עד היום, בהחזרה הראשונה לא היה הריון ובשניה כן ואחרי יומיים וחצי מההחזרה היתה לי טיפת דם והתחילו לי מעט הפרשות חומות למשך כמה ימים שפסקו לחלוטין ולאחר בדיקת דם הרופא אמר שאין צורך שהעלאת מינון התמיכה כי ההורמונים בסדר וזה כנראה מהשתרשות בלבד ואכן זה פסק.
    היום אני שלושה ימים אחרי ההחזרה ואין כל סימן ואני רק מחכה שתהיה איזו הפרשה חומה ורודה משהו...
    האם למישהי פה היה הריון ללא כל סימני השתרשות, כלומר קצת דם הפרשה חומה???
    מנסה לקבל סימן שיעזור לי להיות אופטימית וכל סימני "ההריון" של חזה גדוש ורגיל מנסיון הוא מההורמונים כך שלא יכולה להאחז בהם.
    תודה מראש על התשובות והבצלחה לכולן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני גם ללא סימנים

חוששת
    06/12/2009

היי אני אחרי החזרת 2 עוברים מחר יש לי בדיקת בטא ועד עכשיו לא היו לי סימנים. יש כאלה שאין להם סימנים כל הריון הוא אחר . אל תהיי בלחץ אם בעזרת השם אני יקבל בטא חיובית אני יעדכן .וזה יתן לך אנדיקציה על הסימנים בהצלחה ובלי לחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר דימומים, מה טוב

שירה
    06/12/2009

בנות יקרות
    כשהריתי עם בתי לא היתה לי ולא טיפת דם אחת מההחזרה
    ולא גם כתמים חומים.
    וראה זה פלא, הריתי ממוקפאים וזכיתי לבת מעלפת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד ול"חוששת"

הילה
    06/12/2009

בהצלחה מחר!!! מאחלת לך בטא חיובית, מחכה לעדכון ומטפסת על הקירות בסבלנות לבדיקה שלי בעוד שבוע :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו