עצירות אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עצירות אחרי החזרת עוברים
    עידית
    06/12/2009

לפני 3 ימים עברתי החזרת עוברים ומאותו יום לא נכנסתי לשירותים, לא סובלת בדרך כלל מעצירות ושותה הרבה ואוכלת מאוד בריא. לקחתי נר גליצרין כי פחדתי שזה רק יחמיר כי כל יום שעובר (סליחה על הפירוט) הצואה מתקשה ואכן כך היה והייתי צריכה למרות הנר להתאמץ מאאאאאאוד ובמשך כחצי שעה לחצתי ולחצתי המון םעמים לעיתים ממש חזק וממש התאמצתי ואני חוששת שמא זה יפגע בסיכוי להשתרשות העובר ו/או בהריון במידה וכבר היתה השתרשות כי אני יודעת שאזור להתאמץ ובהחלט התאמצתי לאורך כל הזמן הזה.
    האם אכן כך? האם מאמץ מסוג זה ולחץ על הרחם שנגרם אולי כתוצאה מהלחיצות יכולים להוריד את הסיכוי להשתרשות או לפגוע בהריון במידה וכבר היתה השתרשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי, מחכה לתשובה בבקשה.

עידית
    07/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידית

פרופ' מרתה דירנפלד
    07/12/2009

עצירות לא קשורה בהצלחה אל תדאגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו נושא של עידית

רוית
    07/12/2009

גם לי יש עצירות ואני מבינה שזה לא יכול להזיק השאלה היא אם המאמץ הרב בשירותים של הרבה לחיצות מאמצות מאוד לא יכולות לגרום לנזק או ללחץ על הרחם או להתכווצות שלו שתגרום לאי השתרשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידית

ד''ר דוד ישי
    07/12/2009

לחץ במצב של עצירות לא משפיע על הרחם ועל הסיכויים להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו