אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    רוית
    07/12/2009

אני יודעת שאומרים שאחרי החזרת עוברים לא צריך לנוח ואפשר לחזור לפעילות רגילה ואחרי יומיים בבית כי ככה יצא, ההחזרה היתה בחמישי אז חזרתי בראשון לעבודה ובעבודה אין לי לחץ או מאמץ אני יושבת כל היום ורק קמה לשירותים אמנם הרבה פעמים אבל אני מניחה שזה טוב לזרימת הדם במיוחד שהעבודה שלי היא כל היום בישיבה.
    החשש שלי הוא מהנסיעה, אני נוסעת לעבודה באוטובוס, שעה וחצי לכל כיוון כשחלק נכבד מהדרך יש מעמורות בכביש כי הכביש ישן וכל הזמן הזה הגוף מיטלטל וחוטף זעזועים ואני מניחה שגם הרחם, במיוחד עם כל הברקסים של הנהג שלנו שבדרך כלל קבוע,
    1. האם זה לא יכול למנוע את ההשתרשות? או לפגוע בהמשך תקין במידה וכבר היתה השתרשות?
    2. מתי אמורה להיות ההשתרשות אם ההחזרה היתה בחמישי בבוקר והיום יום שני?, כמה ימים אחרי ישנה השתרשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה

פרופ' מרתה דירנפלד
    07/12/2009

1. האם זה לא יכול למנוע את ההשתרשות? או לפגוע בהמשך תקין במידה וכבר היתה השתרשות?
    ממש לא .כל המחקרים מראים שאין כל קשר
    2. מתי אמורה להיות ההשתרשות אם ההחזרה היתה בחמישי בבוקר והיום יום שני?, כמה ימים אחרי ישנה השתרשות? -ביום שני-שלישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו