מונוגן במקום גונאל אף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מונוגן במקום גונאל אף
    קאר
    07/12/2009

בטיפול הקודם שעברתי לפני חודש טופלתי בגונאל אף הטיפול כאמור נכשל וגם לא נשארו עוברים להקפאה עכשיו אני לפני טיפול חדש ובו שינו לי את התרופה למונוגן האם זה אינדיקציה שהטיפול הזה יותר טוב בשבילי שיגרום לי לייצר יותר ביציות טובות ולהקפאה של עוברים מה יכולה להיות הסיבה שמחליפים תרופה האם כל זה רק כדי לנסות או שידיעה ברורה שזה יותר טוב כאמור אני בחורה בת 26 ויש לי אנדומטריוזיס לא קשה ועברתי ניתוח לפרוסקופיה מוצלח לפני שנה וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונוגן במקום גונאל אף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עלי

קאר
    07/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני במצב דומה, רק הגיל שונה

מיכל
    07/12/2009

הי מירב. אני עברתי IVF אחד עם גונאל אפ. היו לי 20 ביציות, 7 הופרו, ואף אחת לא התפתחה (אני בת 40) והטיפול נכשל
    הרופא החליף לי את התרופה למנופור, ואמר שהוא מקווה לייצר פחות ביציות באיכות טובה יותר.
    כך שהמנופור לא בהכרח גורם ליותר ביציות כנראה, אך משפיע אולי על איכותן לאור העובדה שלשתינו לא התפתחו עוברים
    אני מתחילה את הטיפול היום, ומאחלת לשתינו שהשינוי יהיה לטובה, אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

קאר
    08/12/2009

אנני מבינה למה דווקא עלי מדלגים אני במתח ולחץ ומחכה מאד מאד לתשובה חשוב לי אני מאד מודה לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לשאלה הקודמת

קאר
    09/12/2009

אנא את תשובת הרופאים ת ו ד ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

פרופ' שחר קול
    09/12/2009

מדובר בתרופות טובות מאוד. כיוון שאת צעירה, סיכויי ההריון טובים מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו