השפעות האיקוקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעות האיקוקלומין
    רעות
    10/12/2009

שלום,

אני מנסה להכנס להריון מזה שמונה חודשים.

בחודש האחרון לקחתי איקוקלומין אולם לדאבוני הנ"ל לא עזר.

גיליתי כי האיקוקלומין שיבש לי את מועד הביוץ שעד כה היה קבוע (מחזור אחד ביום ה- 14 ובמחזור שאחריו ביום ה- 19, מעיין סדרה מחזורית שכזו)

בשל הכדור (לקחתי בהוראת הרופא כדור אחד למשך חמישה ימים מהיום החמישי למחזור) הביוץ אחר לי והופיע ביום ה- 16 למחזור ,

החשש שלי שכעת הכדור ישבש לי את הביוץ וזו תהווה בעיה בפני עצמה לאי כניסתי להריון.

אני אציין כי אני במעקב זקיקים אולם בפעם האחרונה הרופאה פספסה את המועד ואני שלא היתי רגילה לשינוי פספסתי גם כן אע"פ שבדיעבד כן קימתי יחסים.

מה המלצתכם האם להמשיך עם הכדור, האם הנ" יסתדר או שהוא ישבש באופן קבוע את המועד?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעות האיקוקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רעות

ד''ר דוד ישי
    10/12/2009

לדעתי התחלת עם טיפול מוקדם מדי בודאי ובודאי כשמדובר בטיפול תרופתי ( אלא אם יש לך מחזורים מאד לא סדירים ) , לא ברור לי האם עברתם בירור כלשהו לפני הטיפול ( פרופיל הורמונלי , בדיקת זרע ) . האיקקלומין יכול לשנות את המחזור תוך כדי טיפול אבל לעיתים גם בחודש שאחרי. בד"כ השיבוש אינו קבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו