הריון של בן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון של בן
    בןבן
    11/12/2009

שלום רב, אני אמא לשתי בנות בריאות אחת בת שנה והשנייה בת חמש. אני מתכננת הריון נוסף בשנה הבאה ומעוניינת שזה יהיה ההריון האחרון שלי. אני מעוניינת לדעת מהם האופציות העומדות לראשותי על מנת להבטיח שההריון הבא שלי יהיה בן. אני בריאה גופנית ולא הייתה לי כל בעייה להיכנס להריון בפעמים הקודמות. גם מהלך ההריונות הקודמים שלי היה תקין.
    אודה לכם על תשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון של בן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נו, באמת!!

שירה
    11/12/2009

שאלה כ"כ כללית
    מי יכול לענות לך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבולבלת

בןבן
    11/12/2009

תודה רבה על תשובתך המהירה. אני חייבת לומר שעכשיו אני מבולבלת יותר. אני חשבתי שאוכל לבחון ברצינות את נושא ההפרייה החוץ גופית על מנת שאוכל להגדיל את סיכויי להיכנס להריון של בן תקין ובריא, אולם בהתאם לקישור שצירפת נראה כי אני חייבת להיות אמא עם ארבע בנות כדי שאוכל לבצע מהלך שכזה. האם יש אפשרות לקיים מהלך כזה באופן פרטי ולהימנע מהסנקציה שנקבעה עי ידי משרד הבריאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק בחו"ל

פרופ' שחר קול
    12/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצט התחשבות

דנה
    12/12/2009

אני חושבת ששאלות כאילו לא מתאימות לפורום שכזה . בן בת למי זה משנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pgd

מלני
    13/12/2009

הי
    אני עוברת PGD על מנת למנוע בעיה גנטית שיש לי וכך ממיינים את העוברים ובזמן ההחזרה הם אומרים לך מה הם מחזירים אם תהיי עקשנית הם גם יחזירו לך בן ,
    אבל גם אצלי היו שני הריונות שבלי בעיה נכנסתי להריון אז חשבתי ביהירות שאני כל כך פורייה שבטיפול אחד אני אצליח להיכנס להריון והנה אני בטיפול חמישי שאני מקווה שיהיה מוצלח בעזרת השם, בכל מקרה אני ממליצה לך לנסות את כל מה שהרופא הנחמד המליץ לך ולא להיכנס למיטה חולה של טיפולי פוריות שלפעמים גורמים לנזקים, כל התהליך הוא קשה ולא נעים ואם יש לך שתי בנות בריאות ברוך השם אז תנסי שיטות סבתא למינהם או תבקשי ברכה מהרב דוד אבוחצרא (מאד מומלץ לאחי יש בן אחרי שלוש בנות) אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובהצלחה בכל דרך שתבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו