שאלה לדר קלדרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר קלדרון
    אתי
    03/04/2007

בה
    אני בת 44 עוברת טיפולי הפרית מבחנה ה-fsh תקין עומד על 5.6 וכן כל יתר הבדיקות ההורמונליות, בשאיבה האחרונה נשאבו 5 בציות אבל הם היו לא בשלות ולכן לא יכולו לעשות מינקרפולציה , (אבל אמרוה שהזרע של בעלי הרבה יותר טוב והפרו את הבציות בשיטה הרגילה ואכן הם הופרו ונוצרו 5 עוברים (אחד הפריה לקויה) לא היה הריון וקיבלתי תכף שבוע אחרי ההחזרה., בשיחתי עם נשים אחדות הבנתי שלהיות והבציות שלי כבר לא בשלות בשיטה של הפרית המבחנה הם נדפקות יותר וגם לא איכותיות (מה גם שהאלו לי בצורה דרסטית את מינון הזריות מ-5 אמפולות של מונגון ליום ל-8 ), ושאולי כדאי לי לחזור להזרעות. האם זה מומלץ על הפרית מבחנה (כל הבדיקות ההורמונליות ומכניות אצלי תקין) הבעיה היתה בזמנו אצל בעלי וכרגע המצב הרבה יותר טוב.
    לתשובתך
    וחג שמח
    ובשורות טובות לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר קלדרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אתי

ד''ר אילן קלדרון
    15/04/2007

הסיכוי להרות בהפרית מבחנה בגיל 44 נמוך משמעותית מהסיכוי בגיל צעיר יותר ואני מניח שהגיל הוא אחת הסיבות לחוסר ההצלחה
    לגבי טיפולים אחרים אין מספיק פרטים בשאלתך.
    בברכה
    אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• oiuy

uu
    16/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו