הפרשות קרינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות קרינון
    שמרית
    12/12/2009

אני ביום ה-10 להחזרה, לוקחת קרינון 8% מיומיים לפני ההחזרה כל יום ב6 בערב כי אז הכי נוח לי ללכת כמה דקות אחרי ההחדרה.
    למחרת היום הראשון והשני של השימוש שעוד לא ידעתי שצריך ללכת אחרי, בבוקר יצא לי בניגוב גוש גדול שזה כנראה כל החומר ומאז לא יוצא למעט מעט חתיכות קטנות בימים האחרונים והבוקר שוב בניגוב יצא לי גוש (אתמול הלכתי כמה דקות בבית כי היה גשום) שמבחינת הגודל הוא מכיל בערך את הכמות שיש במזרק אז האם זה אומר שבפעמים האלו הג'ל לא נספג כלל?
    אני מאוד לחוצה שמא לא נספג וזה מה שימנע מהעוברים להשתרש או להתפתח תקין במידה והשתרשו כי הרופא שלי אומר שלא צריך לעשות בדיקת דם אחרי כמה ימים לבדוק אם התמיכה מספיקה, רק ביום הבטא והטיפול הקודם שלי שהניב הריון הסתיים בגרידה כי העובר הפסיק להתפתח בשבוע 5 ושישה ימים ואני מפחדת שאולי זה בגלל שאין מספיק מעקב אחרי התמיכה מלבד יום הבטא. אני שומעת פה על בנות שעושות בדיקות של ההורמונים גם בין ההחזרה לבטא וגם כשיש בטא חיובית אז כל יומיים למשך לפחות שבוע עושות בדיקת בטא ואילו אצלי נאמר לי רק בדיקה ביום הבטא ואז לבוא לאולטראסאונד.
    1. אני גם ככה לחוצה וזה לא מוסיף.... מה לעשות? האם אכן העובדה שיצא גוש זה אומר שלא נספג כי אם נספג מה זה הגוש הזה?
    2.איך ניתן לדעת אם התמיכה מספיקה אם לא עושים בדיקת דם לפני הבטא שאז אולי כבר מאוחר...
    3. אה וגם הגוש שיצא הפעם יצא עם מעט חום וירוק (???) וראיתי שהג'ל לבן אז מזה הירוק?
    סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות.
    חג שמח עם בשורות טובות לכולן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות קרינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינון

פרופ' שחר קול
    12/12/2009

ההפרשה שאת מתארת היא שכיחה.
    1. הקרינון נספג.
    2. לא ניתן לוודא, אך הסיכון קטן.
    3. הפרשה נרתיקית מעורבת עם הקרינון.
    הערה - התמיכה אינה יכולה למנוע הפלה בעית על רקע הפסקת התפתחות העובר.
    אפשר לבצע בדיקת דם להורמונים ובטא בכל מועד שרוצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו