מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהליאת12/12/2009
שלום רב, ביום הביוץ שלי בעלי יהיה בחו"ל, הוא נוסע לחודש וחצי מעבודה, נאמר לי שאני יכולה לעשות בעצמי הזרעה עם מזרק ביתי מפלסטיק, את הכוס סטרילית שנתנו לי בקופ"ח עם הזרע, באיזה טמפ' ואיך אני יכולה לשמור את זה? הביוץ בעוד 6 ימים והוא נוסע מחר. זה מאוד חשוב כי כבר חצי שנה אנחנו מנסים להרות...ואני לא רוצה לפספס מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת
בתאל12/12/2009אם הביוץ עוד כמה ימים אין לך אפשרות להקפיא לבד רק בבית חולים או אולי מעבדה פרטית, מניסיוני האישי כשהייתי במצב דומה הקפאנו הזרע באסף הרופא, וכשהצטרכתי הזרעות הם הכינו לי אותו למבחנה שרופא היה רק צריך להזריק, גם ההזרקה היא אומנם פשוטה אך לא מומלצת בבית , אלא על ידי רופא שעם צינורית דקה הוא מזריק הזרע היישר לחלל הרחם, שיהיה לכם בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתאל
ליאת12/12/2009בתאל, תודה רבה, אין בעיה אני אביא את הזרע למעבדה אבל עד שאני אביא אותו איך לשמור עליו?
את יכולה להמליץ על מעבדה? וכמה זה עולה, זה די חדש לנו, פשוט נקלענו עכשיו לסיטואציה כזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ' שחר קול12/12/2009אפשר להקפיא זרע במסגרת מעבדת זרע מסודרת (בנק זרע), וביום הביוץ להפשיר לבצע הזרעה תוך רחמית.
לא ניתן לשמור 5 ימים בתנאים ביתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
ליאת12/12/2009איך אני פונה לבנק הזרע? ובתנאיםם ביתיים כמה זמן ניתן לשמור ואיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
בתאל12/12/2009אני לא יודעת היכן את גרה, פני על הבוקר לבנק הזרע שנמצא כמעט בכל בית חולים בסמוך לביתך, דברי איתם טלפונית ותכיני אותם שאתם מגיעים, אם תוכלו סעו ביחד, אם לא מהרגע שהוא נותן את הזרע בצנצנת שתקחי מראש מקופת חולים או בית מרקחת, וטוסי עם מיכל הזרע כשהוא שמור בחזייה שלך ככה בין הציצים , חשוב לשמור בחום הגוף יש לך שעה שעה וחצי זמן שהזרע ישאר טרי וטוב מהרגע שהוא נותן אותו ועד הגעתך למעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב זה עולה כ500 ש"ח
בתאל12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)