הפרשות אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות אחרי החזרה
    אנונימית
    13/12/2009

ב- 8.12 הוחזרו שני מוקפאים של יום 2
    בדרך כלל ביום שאחרי ההחזרה יש לי הפרשות דמם ישן מפציעת צוואר הרחם בעת ההחזרה.
    בלילה שבין ה-11-12.12 היתה לי הפרשה דומה מעט ל"נזלת" מעורבת עם דם ישן.

אני מבינה שזה מוקדם מדי לדמם השתרשות, ומאוחר מדי לפציעה כתוצאה מההחזרה. וגם לא נראה לי שזה ירידה בהורמונים כי ב-10.12 פרוגסטרון היה 38 (סבב טבעי) וב-11.12 הזרקתי אוביטרל לתמיכה.

האם יש מצב שהעוברים "יצאו" מהרחם בזמן ההחזרה ועשו דרכם החוצה ומה שיצא ממני זה בעצם זה?
    ואם לא, מה יכולה להיות ההפרשה שתיארתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות

פרופ' שחר קול
    13/12/2009

העוברים לא יכולים לצאת החוצה, ואינם גורמים לדימום.
    יש מקום לבדיקת רופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת נלחצתי

אנונימית
    13/12/2009

מדוע בדיקת רופא נשים?
    היה מדובר בהפרשה די מוכרת לי (בתזמונים אחרים של הסייקל - לפני ווסת ובסיומה, למשל. אאל"ט בחלק מההריונות (שהסתיימו בטרם עת). וזה היה חד פעמי ולא חזר על עצמו מאז.

אשמח אם תוכל להסביר לי את ההמלצה כי די נלחצתי. אפילו לא עדכנתי את הרופא שלי כי חשבתי שזה זניח.

עוד אציין שההחזרה הנוכחית (שישית במספר) כאבה לי יותר מהחזרות קודמות. האם יכול להיות שהפעם פשוט נפצעתי יותר מאשר פעמים קודמות? (צוואר הרחם שלי מאוד מאוד צר ותמיד נפצע בתהליך ההחזרה)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    13/12/2009

דימום נרתיקי ממקור לא ברור ומסיבה לא ברורה יש לברר בצורה מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו