תוצאות בדיקת בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת בטא
    עדי
    16/12/2009

אתמול עשיתי בדיקת הריון אחרי שבועיים ויום מהשאיבה שיצאה לצערי שלילית.
    להלן תוצאות ההורמונים:
    Estradiol - 396 pmol/l
    Progesterone - 48.5 nmol/l
    HCG-B Quantitative - 2 IU/L -קטן מ
    קיבלתי כתמיכה מיום לאחר השאיבה פעם ביום קרינון 8% ויומיים אחרי ההחזרה חצי אוביטרל (ללא אסטרופם בניגוד לפעם הקודמת שהיתה שאיבה והחזרת טריים).
    1. האם ניתן לדעת על פי תוצאות האסטרדיול והפרוגסטרון אם הטיפול לא הצליח כי אולי התמיכה לא היתה מספיקה ואולי כדאי להבא להעלות את התמיכה?
    2. הוחזרו לי 2 עוברים בעלי 7 ו-8 תאים לאחר 3 ימים מהשאיבה ונותר עובר אחד שהוקפא שהתפתח רק יומיים לאחר השאיבה ל-2 תאים וביום ההחזרה ל-4, האם כדאי בכלל להחזיר אותו בהתחשב בעובדה שלא התפתח טוב ושנותר רק אחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי שלום

פרופ' שחר קול
    16/12/2009

1. התמיכה מצויינת.
    2. כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה המשמעות לכך שעובר אחד

עדי
    16/12/2009

התפתח רק לאחר יומיים ל- 2 תאים ולמחרת ל-4? האם זה אומר שאיכותו טובה פחות או שיש לו פגם?
    זה טיפול שני שלי של החזרת טריים ובקודם גם נכשל ובהחזרת המוקפאים הוחזרו לי 2 יפים עם 8 תאים כל אחד והיה הריון אבל הפסיק להתפתח ונאלצתי לעבור גרידה כי היה רק שק הריון בלי קוטב עוברי ולא היתה הפלה אז אני מפחדת שעם כאלו עוברים הגעתי לזה אז הסיכוי היקרה שוב אם העובר יקלט יהיה גדול ומפחדת לעבור את זה שוב.... האם יש קשר? מה הסיכוי שיקרה שוב בגלל התפתחות איטית יותר של העובר הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו