עובר שהתפתח לאט...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עובר שהתפתח לאט...
    עדי
    16/12/2009

מה המשמעות לכך שעובר אחד התפתח רק לאחר יומיים ל- 2 תאים ולמחרת ל-4? האם זה אומר שאיכותו טובה פחות או שיש לו פגם? יתר העוברים התחלקו לאחר 3 ימים ל-7 ו-8 תאים.
    זה טיפול שני שלי של החזרת טריים שנכשל ובקודם שגם נכשל אחרי החזרת עוברים יפים בני 8 תאים ובהחזרת המוקפאים אז הוחזרו לי 2 יפים עם 8 תאים כל אחד והיה הריון אבל הפסיק להתפתח ונאלצתי לעבור גרידה כי היה רק שק הריון בלי קוטב עוברי ולא היתה הפלה ועברתי גרידה.
    אני מפחדת שאם עם כאלו עוברים יפים עם 8 תאים הגעתי להריון שלא מתפתח אז הסיכוי גדול עוד יותר שזה יקרה שוב אם עובר שהתחלק רק ל-4 תאים אחרי 3 ימים יקלט ומפחדת לעבור את זה שוב.... האם יש קשר? מה הסיכוי שיקרה שוב בגלל התפתחות איטית יותר של העובר הזה? ומה הסיכוי להריון בכלל מעובר אחד שכזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר שהתפתח לאט...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    16/12/2009

העובר הזה , כנראה באיכות פחות טובה. אבל יש לך עוברים טובים. לא ניתן לשלול אפשרות ששוב יהיה הריון שיפול . אבל למה לא להיות אופטימית ולחשוב על האפרות שמתוך העוברים הטובים יתפתח הריון תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא הבנת אותי, התכוונתי...

עדי
    16/12/2009

כבר הוחזרו לי לפני שבועיים 2 העוברים הטובים כטריים ולא היה הריון ועכשיו נותר האחד הזה שהתפתח פחות והוקפא אז אני חוששת שאם אחזיר אותו אגיע למצב שבו אם יהיה הריון לא התפתח ואעבור גרידה או הפלה כפי שהיה לי בפעם הקודמת שהוחזרו לי מוקפאים ועוד מעוברים של 8 תאים.
    ולכן שואלת האם הסיכוי שזה יקרה שוב גדול יותר עם עובר כזה שמראש לא התפתח טוב וקפוא...
    אני יודעת שלא יאשרו לי מחזור חדש כל עוד יש מוקפא אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברים חלשים

שירה
    16/12/2009

עובר חלש שלא מתפתח, אין טעם להקפיאו. הוא לא ישרוד את ההפשרה!
    יש מקרים של עוברים מצוינים שמקפיאים וגם הם לא תמיד צולחים את ההפשרה.
    נחישות היא מילת המפתח.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    17/12/2009

אכן לא הבנתי. ראשית יש לקוות שהעובר יצליח לשרוד את ההקפאה. אם הוא ישרוד , העובדה שאיכותו פחות טובה , תשפיע בעיקר על הסיכוי שלו להגיע להריון ופחות עעעעעל הסיכוי להפלה במידה שיהיה הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו