מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עובר שהתפתח לאט...עדי16/12/2009
מה המשמעות לכך שעובר אחד התפתח רק לאחר יומיים ל- 2 תאים ולמחרת ל-4? האם זה אומר שאיכותו טובה פחות או שיש לו פגם? יתר העוברים התחלקו לאחר 3 ימים ל-7 ו-8 תאים.
זה טיפול שני שלי של החזרת טריים שנכשל ובקודם שגם נכשל אחרי החזרת עוברים יפים בני 8 תאים ובהחזרת המוקפאים אז הוחזרו לי 2 יפים עם 8 תאים כל אחד והיה הריון אבל הפסיק להתפתח ונאלצתי לעבור גרידה כי היה רק שק הריון בלי קוטב עוברי ולא היתה הפלה ועברתי גרידה.
אני מפחדת שאם עם כאלו עוברים יפים עם 8 תאים הגעתי להריון שלא מתפתח אז הסיכוי גדול עוד יותר שזה יקרה שוב אם עובר שהתחלק רק ל-4 תאים אחרי 3 ימים יקלט ומפחדת לעבור את זה שוב.... האם יש קשר? מה הסיכוי שיקרה שוב בגלל התפתחות איטית יותר של העובר הזה? ומה הסיכוי להריון בכלל מעובר אחד שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי16/12/2009העובר הזה , כנראה באיכות פחות טובה. אבל יש לך עוברים טובים. לא ניתן לשלול אפשרות ששוב יהיה הריון שיפול . אבל למה לא להיות אופטימית ולחשוב על האפרות שמתוך העוברים הטובים יתפתח הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא הבנת אותי, התכוונתי...
עדי16/12/2009כבר הוחזרו לי לפני שבועיים 2 העוברים הטובים כטריים ולא היה הריון ועכשיו נותר האחד הזה שהתפתח פחות והוקפא אז אני חוששת שאם אחזיר אותו אגיע למצב שבו אם יהיה הריון לא התפתח ואעבור גרידה או הפלה כפי שהיה לי בפעם הקודמת שהוחזרו לי מוקפאים ועוד מעוברים של 8 תאים.
ולכן שואלת האם הסיכוי שזה יקרה שוב גדול יותר עם עובר כזה שמראש לא התפתח טוב וקפוא...
אני יודעת שלא יאשרו לי מחזור חדש כל עוד יש מוקפא אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים חלשים
שירה16/12/2009עובר חלש שלא מתפתח, אין טעם להקפיאו. הוא לא ישרוד את ההפשרה!
יש מקרים של עוברים מצוינים שמקפיאים וגם הם לא תמיד צולחים את ההפשרה.
נחישות היא מילת המפתח.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי17/12/2009אכן לא הבנתי. ראשית יש לקוות שהעובר יצליח לשרוד את ההקפאה. אם הוא ישרוד , העובדה שאיכותו פחות טובה , תשפיע בעיקר על הסיכוי שלו להגיע להריון ופחות עעעעעל הסיכוי להפלה במידה שיהיה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)