החזרה ללא אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה ללא אוביטרל
    מלני
    18/12/2009

שאיבה חמישית
    עברתי שאיבה ב 7/12 על מנת לבצע PGD
    עברתי החזרה של 3 עוברים טריים בשבת האחרונה12/12
    וביקשתי ללא אוביטרל כי בהחזרה הראשונה שהייתה לי נוצר גירוי יתר וסבלתי ממש
    עכשיו אני קצת נלחצת אולי פגעתי ביעילות הטיפול
    שאלותיי
    1.האם אי הזרקת אוביטרל לאחר החזרה פוגעת ביעילות הטיפול אני על אסטרופם ואוטרגסטן ותמציות צמחים שהמדקרת נתנה לי וברכות מרבנים :)
    2.אם לא הזרקתי אוביטרל האם ערכה לבדיקת הריון בייתית תהיה אמינה עכשיו כי הבנתי האוביטרל הוא זה שמטעה את הבדיקה הבייתית?
    3.מתי ניתן לבצע בדיקת הריון בייתית לאור העובדות שלעיל?
    תודה רבה חג שמח ובשורות טובות לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה ללא אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלני שלום

פרופ' שחר קול
    18/12/2009

1. לא
    2. 3. כן, כ - 14 יום לאחר ההחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מלני
    18/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא קטנה מ2

מלני
    24/12/2009

מטופלת בליס, כמו שאמרתי קודם עברתי שאיבה ב 7/12 יצאו 8 ביציות 7 הופרו 5 שרדו את הPGD והוחזרו 3 עוברים בריאים שהרופא אמר שנראים מצויין החזרה הייתה ב 12/12לא קיבלתי אוביטרל אבל קיבלתי כל הזמן 3 פעמים ביום אוטרגסטן ואסטרופם. היום 24/12 עברתי בדיקת בטא ראשונה ומפח נפש גדול בטא קטנה מ2 ביקשתי לעשות עוד בטא מחר כדי להוריד ספק מליבי,התחלתי בטיפולי IVF בגללשאני נשאית של X שביר והיו לי שני הריונות (שנכנסתי אליהם ממש בקלות בנסיון ראשון כל פעם) של עוברים חולים , זאת שאיבה חמישית כאשר בשאיבה ראשונה 16 ביציות 2 עוברים בריאים הוחזרו היה גירוי יתר ואושפזתי ולא נקלטו, בשאיבה שניה עובר אחד בריא הוחזר ולא נקלט בשיבה שלישית 8 ביציות לא היו עוברים בריאים ששרדו את הבדיקה, ובשאיבה האחרונה 8 ביציות עם 3 עוברים בריאים ויפים והייתי בטוחה שאני בהריון היום בטא נמוכה מ2 איך זה יכול להיות למה פתאום אני לא נקלטת להריון כאשר באופן טבעי לא הייתה לי בעיה , אני לא ידעת איך להתקדם ולהמשיך האם להמשיך בליס (אני מהצפון כל הנסיעות הללו הורגות אותי) איפה עוד נחשב מקום טוב שעושים בו PGD אני יודעת שליס נחשבים הכי טובים אבל בנתיים אין לי מזל איתם וגם הטיפול האחרון היה לי פיזית רע ולא נעים וסבלתי ממש, אנא עצתכם איך להמשיך ומה לעשות
    תודה וסליחה על האורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלני שלום

פרופ' שחר קול
    24/12/2009

אפשר ליזום פגישה עם רופא היחידה ולדון בתוצאות, סיבות אפשריות, ותוכניות לעתיד.
    אפשר כמובן לעבור ליחידה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון? לא משנה לאיזה רופא

מלני
    05/02/2010

קיבלתי DEKA 3.75 ב 8/11 עברתי שאיבה ב7/12 החזרה ב12/12 3 עוברים בריאים בדיקת בטא 24/12 קטנה מ2 הפסקת תמיכה, קיבלתי וסת ב29/12 ומאז לא קיבלתי שוב וסת הייתי אצל רופא היח' והוא נתן לי דופסטון ל10 ימים שלוש פעמים ביום כדי שאקבל וסת, קראתי מה כתוב בתופעות לוואי של הכדורים ורשומות שם המון תופעות לוואי מפחידות, האם אלה כדורים נפוצים שבסדר לקחת אותם? ומה הם גורמים? ולמה אי אפשר להתחיל טיפול חדש בלי לקבל שוב וסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון

פרופ' שחר קול
    06/02/2010

אפשר להתחיל טיפול חדש ללא וסת אם בדיקות הדם וא.ס. מתאימות לכך.
    דופסטון - תרופה עם פרופיל בטיחות מצוין. תופעות לוואי נדירות.
    בספק אם היא תביא לוסת שכן יש אפשרות שרמת האסטרדיול בדמך נמוכה מאוד על רקע הדקפפטיל שקיבלת בנובמבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

מלני
    07/02/2010

אז למה הוא נתן לי אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו