אי פוריות ולחץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי פוריות ולחץ
    אורלי
    29/09/2007

שלום מנסה כבר יותר משנה וחצי להכנס להריון כבר 9 חודשים במעקב של מרפאת פוריות, אבחנה של אי פוריות לא מוסברת אך יש סתימה החצוצרה ימנית שהרופא גורס שלא צריכה להוות בעייה
    הטיפולים עד כה 3 הזרעות ללא טיפול 2הזרעות עם איקקלומין ושתי הזרעות עם גונאל כשבמזור הזריקות הראשון היתה בטא חיובית בשבוע הראשון לאחור המחזור
    שמתי לב שמדברים הרבה על הקשר בין לחץ וקשיים להכנס להריון ואני אכן לחוצה מאודהן מסיבות שאינן קשורות כמו התמודדויות בעבודה והמון מהאכזבה הציפייה וקשיי ההתמודדות עם הטיפולים, הן האחות והן הרופא שמבצע את הליך ההזרעה העירו לי שעליי להרגע להרפות שרירים .... ובבית אני נכנסת להתקפות של בכי לא רציונאלי,
    שאלתי היא אם אכן יש ללחץ השפעה ממשית על הקושי להכנס להריון (כשאין סיבה נראת לעין לאי הפוריות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי פוריות ולחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ

פרופ' שחר קול
    30/09/2007

הלחץ כשלעצמו לא משפיע, אך הוא גורר התנהגות שאינה מוסיפה לעיניין, כגון: אי קיום יחסים בתדירות סבירה, קבלת החלטות לא מושכלת לגבי טיפולים המוצעים, או אימןץ "פתרונות אלטרטיביים".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו