אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה
    עדי
    18/12/2009

שלום רב,
    לפני שנה הפסקתי לקחת גלולות פמינט ולא חזר לי מאז המחזור (יש לציין כי לפני הגלולות המחזור היה סדיר עם איחורים של מס' ימים).
    לאחר שהלכתי לבדיקה נאמר לי כי יש לי ציסטה בשחלה שמאלית אבל הכל תקין ונתנו לי לקחת PROVERA למשך 10 ימים ואמרו שלאחר שבועיים המחזור אמור להגיע. אז באמת לקחתי וכעבור 3 ימים של נטילת הכדורים כבר הגיע לי המחזור והפסקתי לקחת אותם.
    במשך חודשים שאחרי שוב היה מגיע לי כטיפה קטנה ולאט לאט כבר לא הגיע בכלל.
    כעת אני רוצה להכנס להריון והרופא אמר שאני סובלת משחלות פוליציסטיות ואמר כי יש להתחיל בטיפולי פוריות עם כדורים.
    יש לציין כי אני די מתקשה להפסיק עם הסוכר ואימי עם סכרת ולפי מה שהוא אומר זו יכולה להיות הסיבה וכי פעילות גופנית ודיאטה לא יעזרו ויקח המון זמן אם כן. (אני 1.67 והמשקל שלי הוא 56)
    השאלה שלי היא האם יש אפשרות להכנס טבעי במצב כזה או להתחיל ישר עם הטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלתי

עדי
    19/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי שלום

פרופ' שחר קול
    19/12/2009

בהעדר ביוץ אין אפשרות להרות.
    כיוון שהביוץ שלך אינו סדיר, יש לברר האם בכלל יש ביוץ.
    אם יש ביוץ - יש אפשרות להרות "טבעי".
    אם אין ביוץ - יש לקבל טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו