שאלה לדוקטור שחר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור שחר קול
    ליאת
    19/12/2009

אני לפני כמה ימים קיבלתי תשובה נוספת שההריון לא נקלט לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים. העוברים היו מחולקים ל8 6 תאים זה כבר הטיפול ה10 שלא מצליח לנו כול הזמו אומרים שהעוברים יפים ואיך שהוציאו אותם כך הם הוחזרו יש לי לציין שעשיתי עד היום 3 שאיבות שהופרו יפה ורק פעמיים הוחזרו לי עוברים טריים היתר היו מוקפאים . מה יכול להיות הבעיה שזה לוקח הרבה זמן אולי יש סיבה מסויימת לאחר שעברתי בדיקות ברחם אמרו לי שהכול יפה ותקין הבעיה היא אצל בעלי בזרע לפעמים שאני לוקחת את הכדורים אני סובלת מכאבי ראש ולפעמים בבטן למה זה כך אני בת 30 וגם בעלי אז מה יכול להיות הבעיה זה כבר תמיד נאהיה יותר קשה חוסר הוודאות והתשובה השלילית האם זה יצליח מתשיהו אשמח לתשובה מפורטת ועזרה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור שחר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    19/12/2009

לאחר 10 טיפולים שכשלו, יש ליזום פגישה עם הרופא המטפל או רופא היחידה, ובמסגרתה לדון בסיבות האפשריות לכישלונות החוזרים, וכן בתכנית עבודה להמשך: אולי יש מקום לבצע בדיקות אבחון נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו