שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    המודאגת
    19/12/2009

ערב טוב לכולם!
    אני צריכה לעבור שאיבת בציות, כפי שהבנתי זהו ממש תהליך כמו בניתוח וזה אומר הרדמה מלאה , יש לי פחד נוראי מניתוחים ובמיוחד מאותו מכשיר שמוחדר לגרון ושנדמה לי שמטרתו למנוע בליעת הלשון, מכיוון ויש לי מאוורי אוויר צרים מאד, הפחד הנוראי שלי הוא שלמרות שאני אהייה רדומה ולא אמורה להרגיש כלום, רק המחשבה שדבר כזה יוחדר לגרוני מכניסה אותי לחששות, ואפילו שקלתי לא לעבור את התהליך. אודה לכם אם תצליחו אפילו במעט להסביר לי על התהליך הזה ולהרגיע אותי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למודאגת

ליה אמא לאחת
    19/12/2009

שלום לך,
    עד שיענו לך הרופאים רציתי להרגיעך. אני אחרי 2 הפריות ומחכה לתשובה בעוד יומיים. מקווה לטוב.
    לעניין...אני עצמי פחדתי מאוד וגם חשבתי לא לעבור את ההפריה ומסתבר שזה הדבר הכי כיפי בעיניין. תאמיני לי זה שום דבר ואת מריגשה בהיי עד שאת נרדמת.בפעם השנייה לא הרדימו אותי כי הייתי מצוננת וכאב והלוואי שהיו מרדימים אותי\.אני לא מאמינה שרציתי שוב להירדם. אז קחי נשימה ותרגעי כי הרי את לא רוצה לוותר על האימהות בגלל פחד. לא יודעת אם יש לך ילדים,אך לי יש ולקחתי את תמונת ביתי הקטנה לניתוח מה שנתן לי כוחות ואומץ לעשות זאת.אל תפחדי!!! תחשבי רק על המטרה!!! מאחלת לך בהצלחה רבה! ליה שכחתי להוסיף חוץ מזריקת הרדמה לא שמים לך שום דבר נוסף.לפחות כך אצלי היה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליה,

המודאגת
    19/12/2009

תודה על תגובתך עזרת והרגעת אותי, אני מאחלת, לך, לי ולכולן בהצלחה
    תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה

פרופ' שחר קול
    19/12/2009

השאיבה מתבצעת בהרדמה קצרה ושטחית.
    אין צורך להחדיר צינור לקנה הנשימה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להודות על תשובתכם המהיר

המודאגת
    19/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו