בנות תעזרו לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בנות תעזרו לי
    ס.
    20/12/2009

אני בת 25 עברתי כבר פעמיים IVF השנייה הצליחה אבל לצערי עברתי גרידה מכיוון ושלא היה דופק לעובר , היום ששה ימים לאחר החזרת 2 עוברים -פעם 3 IVF , מנסה להיות אופטימית למרות שאני מכירה את כל המתחים עד להגעת התוצאות ולמרות שלא הייתי מתוחה עד אתמול היום אני מרגישה שמצב הרוח שלי התדרדר , אני מתחילה לדעת שכל הנשים מסביבי בהריון אפילו אלו שכבר 5-7 שנים ללא ילדים, וזה התחיל להלחיץ אותי ולהכניס אותי לדכאון, בבקשה דברו איתי מה אני אעשה? איך לחזור לאופטימיות ..נמאס לי כבר מכל הטיפולים והלחצים והרגשות האלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

בתאל
    20/12/2009

יש לך את כל הסיבות להיות אוםטימית:
    את צעירה
    כבר נקלטת להריון פעם אחת מה שאומר שהרחם שלך כבר יודעת לקלוט הריון.
    הרבה בנות שאני מכירה לאחר גרידה ניקלטו מיד לאחר מכן.
    נשים בהריון זו תופעה טיבעית ככה תראי אותה, כי אם זה טיבעי זה בטח יקרה גם לך!!!

והכי חשוב את בעצמך עכשיו נושאת עובר ברחמך אז תאמיני ותיתפללי שאת בדרך להריון , גם אני כרגע לאחר החזרה יותר מבוגרת מימך ולאחר שלוש שנות טיפולים אז בואי ניתפלל ביחד שבעזרת השם הפעם זה יצליח לנו אמן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ס.
    20/12/2009

תודה לך מאוד עזרת לי ..אני הופכת למאוד רגישה ..כשקראתי את תגובתך התחלתי לבכות ..אני מקווה ששתינו נקבל תשובה חיובית ..תודה על העידוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו